Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe menekültetek szakítás után?
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 16:32
1/11 anonim válasza:
Edzésbe :D De amint elmúlt a bánat elmúlt a hév is :D
2/11 A legrosszabb válasza:
Hobbijaimba, tanulmányaimba temetkeztem, többet jártam el bulizni, elkezdtem edzeni, spanokkal vonatra pattantunk és a fél országot bejártuk, de például munkahelyet is váltottam (szakítástól függetlenül) stb. A változással mindig könnyebb felejteni, és sosem volt olyan, hogy unatkoztam volna.
3/11 opened paradise válasza:
Vásárlásba...
Ez férfiként vicces dolog. De anno nem is tudtam exem miatt,hogy mennyi pénzem maradhatna (de ez nem zavart,szeretettel adtam mindent).
Na utána nem csak új ruhatáram lett,de borotva készülékem,cipőim,szemüvegem,mindenem és mindezt pár hónap alatt.
Illetve valahogy észrevettem,hogy másképp mosolyognak rám a kasszáslányok (nem ezeknél,hanem élelmiszer vásárlásnál) és ettől vérszemet kaptam:D
4/11 ElekTamás88 válasza:
Edzés, túra, kocsikázás, gyakorikerdesek.hu :)
5/11 anonim válasza:
én még előtte vagyok, a kocsmát ajánlom :D
7/11 Bakter0088 válasza:
3 hónap masszív piálás. Embert próbáló időszak volt. Érdekességképp megjegyzem, akármennyit is vedeltem, nem lettem alkoholista. Mikor eljött az ideje, egyik napról a másikra abbahagytam.
9/11 anonim válasza:
Én társkeresővel próbálkoztam, de nem igazán jött be. Egyszerűen túl korai volt a továbblépés.
10/11 K...László válasza:
Egy szál boxerben:-) . Hát, mivel én dobtam ki a 15 éve várt tökéletes barátnőmet egy év együttélés után, így főleg magamtól kellett menekülni. Folyton úgy éreztem, mégiscsak kár volt érte, de amíg együtt voltunk, folyton bosszankodtam a dolgain, meg hogy a volt párjával haverkodik, aki már egyszer megverte részegen. A pali jelenlétét a nőm körül nem bírtam elviselni. Későn értettem meg a lényeget, hogy amíg nekem mindig mindent megad, és soha nem fáj a feje, meg soha nincs rossz napja, addig fölöslegesen zavar az, hogy másokkal mit csinál, amíg én dolgozom. A hobbimba menekültem, és jó 5 évet játszottam elektronikával napi 4 óra alvás mellett. Rengeteget tanultam megint, amit ismét pénzre forgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!