Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemmel szakítottunk, egy hétre rá új palit talált, de még mindig engem akar. Melyikkel tudnám jobban bosszantani?
Igen, tudom, tudom, gyerekes, de... a sztori hosszú, mégse írom le inkább :D
A lényeg: facebookon próbál elérni, instagrammon követ, mindenem likeolja, snapchatre próbált felvenni, stb... és tudom közös ismerőstől, hogy még mindig engem akarna, csak hát, én már őt nem, több okból is
Szóval: melyik lenne szerintetek bosszantóbb neki, ha teljesen letiltanám mindenhonnan, s így nem tudna rólam semmit, vagy ha nem tiltanám le sehonnan, s így minden nap látná, hogy mit játszott el?
"ő okozott nekem rosszat, akkor had kapjon kicsit vissza"
Ez az ami nem így működik. Amit fel kéne fogni bár tudom nagyon nehéz, hogy azzal csak magadnak ártasz ha másoknak próbálsz ártani. Ha megbocsájtasz azzal teszel magadnak is a legjobbat bármilyen hihetetlen is. Majd ha lesz egy kis eszed rájössz miért nem érdemes leragadni a múltban és azon rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!