Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sikerult valakinek mar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerult valakinek mar az exet visszahoditania? Hogyan?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért tennék ilyet?
2017. jan. 23. 09:27
 2/9 anonim ***** válasza:
7 év után újratalálkoztunk. Mindketten benne lettünk volna a folytatásban, ha nem vagyok addigra házas. Hozzáteszem, mi nem haragban váltunk el.
2017. jan. 23. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sikerült.

Hogy hogyan? Úgy, hogy még mindig szerelmes volt, és ő is akarta a lelke mélyén, hogy kapjunk egy utolsó esélyt.

Ha ez nincs meg, akkor minden taktikázás és boszorkánymágia kevés lesz.

2017. jan. 23. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:

többször is.

mindig visszajött magától, évek után is.

2017. jan. 23. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mégis minek? Hogy x ido (honapok, esetleg egy-két év) után ugyanott folytassuk, ahol anno abbahagytuk? Ne már...
2017. jan. 23. 10:20
 6/9 kolosszus22 ***** válasza:
Időpocsékolás, sosem akartam senkit visszahódítani. Amíg kapcsolatban voltam és problémák jelentkeztek addig megpróbáltam megoldani amíg benne voltam, ha a másik ebben nem volt partner vagy nem ment, esetleg kicseszett velem akkor ott befejeztem. Eszemben sem volt később feleleveníteni azt ami előtte sem ment, minek, hogy megint ugyanaz legyen és pazaroljam az időmet rá?
2017. jan. 23. 10:25
 7/9 Stef87HUN válasza:

Előszőr is tudni kellene,h a másik fél müt gondol erről.

Mennyi ideje vagytok külön?! Miért mentetek szét?! Haraggal váltatok el?!

Ezeket a kérdéseket meg kell válaszolnod magadnak mielőtt bármit is tennél.

2017. jan. 24. 07:16
 8/9 anonim ***** válasza:
A hogyan lényegtelen, a lényeg, hogy ő is akarja-e, vagy nem! De ha már kérded, akkor gond lehet, inkább hagyd a fenébe!
2017. jan. 24. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:

"Időpocsékolás, sosem akartam senkit visszahódítani. Amíg kapcsolatban voltam és problémák jelentkeztek addig megpróbáltam megoldani amíg benne voltam, ha a másik ebben nem volt partner vagy nem ment, esetleg kicseszett velem akkor ott befejeztem. Eszemben sem volt később feleleveníteni azt ami előtte sem ment, minek, hogy megint ugyanaz legyen és pazaroljam az időmet rá?"

Csak azért idézte ide mert mélységesen igaza van!!! Ha visszajön és szabad vagy OK., minden egyéb eshetőség elpocsékolt idő, márpedig minden másból korlátlan a keret (meló, nő, férfi, pénz stb.), csak az időd annyi amennyi: NE POCSÉKOLD!

2017. jan. 30. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!