Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit érezhet valójában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet valójában?

Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatról beszélünk Én 26 f ő pedig 21 l.babát terveztünk össze is jött de aztán el spontán vetélés volt..harcoltunk egymásért családja vagyis jobban anyukája nem akart úgy el fogadni..bőr szinem miatt.Bizonyított ki ált értem és töbször hátat fordított nekik.Éreztem szerelmét minden nap együtt voltunk majdnem .pihenő napjaim csak is róla szóltak mindent együtt csinaltunk.voltak szakitasok,de mindig ereztuk ez nem megy egymas nelkul.A kapcsolat vege felé azt mondta boldogtalan mar nem erzi ugy hogy szerelmes lenne.a legdurvabb az volt hogy nem erez semmit! Igy mar teljesen el hidegult velem es ereztette nem kotom le es nem foglalkozik velem.Tudom hogy sokat szenvedett az anyukaja nem ugy torodott vele mar.es mindig kapta hogy velem van szerintem sok mimdenkitol.de azt tudni kell mindenkivel joban voltam stb.kedveltek.de meg mergezte volna ez? Az a lenyeg ra 2 napra uj pasival ismerkedett meg es mar lassan 1 honapja egyutt vannak.egy het utan szilvesztereznek kozosen csaladjaval ? Mi ez?Es azota annyi tortent hogy telefonaltunk.rohogve mondja hogy boldog es vegre egyenesbe jott elete.ezt miert kapom?Ugy erzem hazudik meg maganak is.ezert volt ilyen telefonba is.Facebookon 10 nap utan massal van kapcsolatba kepek stb.nem ertem mi tortenik ezzel a lannyal.kozos kepeinket nem tartott meg.de rozsa amit kapott tolem karkoto meg ott van..valami velemeny?
2017. jan. 13. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán nem két nappal a szakítás után jelent meg az új srác, hanem korábban. Nagyon nehéz ám széllel, azaz családdal szemben, valószínűleg ez is benne volt.
2017. jan. 13. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Őt már más basssz@tele...
2017. jan. 13. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Vetélés után két nappal már mással volt? Azta. Akkor szerintem is már előtte is ott volt a srác. Hát nem szép történt az biztos.
2017. jan. 13. 23:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem a vetélés utan ...hanem.szakítás után...de ugy erzem csak menekul.
2017. jan. 14. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!