Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet valójában irántam?
1,2, vagy X
Ezt itt meg nem fogja neked mondani senki, de tippelhetünk!
:D
Világosabb mint a nap: "Neked lehet, hogy nem..." Egyértelmű, hogy nem az utcaseprőre, vagy a virágárusra gondolt, amikor ezt mondta, hanem önmagára, mert ő randinak tervezte volna.
Elárulok egy titkot: A pasik akkor válnak igazi nyúllá, ha lenyűgözi őket egy nő. Fél évet senki nem szenved egy átlagos csajjal, akivel csak összejön aztán kész. Nyilvánvaló, hogy igen komolyan a szándékai. Nyúllá változik, mert ha nem sikerül, akkor az hatalmas csalódás, és így inkább védelembe húzódik, nem meri azokat beadni neked, amiket másnak, mert ki tudja mit reagálsz, főleg akkor, ha úgy tűnik neki, hogy te nem az a fajta vagy.
Ha bejön neked a srác, akkor nyiss felé. Biztos vagyok benne, hogy addig fog kitartani, ameddig te el nem küldöd melegebb éghajlatra, úgyhogy még semmi sincs veszve.
Szerintem csak rosszul érezte magát amiatt h visszutasítottad meg h volt egy másik srác aki tetszett neked. Ha most tényleg kezdeményezel akk tutiziher a tiéd :)
Sok sikerz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!