Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavar teljesen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
5,5 évig voltunk együtt a párommal. Én egy hónapja külföldre költöztem munka miatt és azt beszéltük meg, hogy pár hónap múlva jön utánam ő is és folytatjuk a közös életünket (otthon 5 éve életünk együtt ). Egy hete folyamatosan került engem messengeren aztán közölte, hogy ő rosszul érzi magát ebben a helyzetben és nem tudja folytatni. Aztán azt írta hogy úgy érzi nem hozott jó döntést, és legyek erős, mert ha újra találkozunk, megint egymásba szeretünk. Azt mondta szeretne kiköltözni hozzám, de most legyünk egyenlőre barátok. Mit tegyek? Vele képzeltem el a jövőmet. Abban reménykedek hogy az egyedüllét megzavarta és azért hozta meg ezt a döntést. Borzalmasan el vagyok keseredve 26/28 évesek vagyunk2017. jan. 13. 00:17
1/2 anonim válasza:
Elég zavaros.
Most akkor akarja, vagy nem?
Ha van rá lehetőség, mielőbb költözzön ki hozzád!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ezaz hogy nekem is tök zavaros és borzalmasan érzem magam miatta. Nem tudom hogy engedje el, vagy harcoljak érte
2017. jan. 13. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!