Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátommal együtt élek, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal együtt élek, aki többször is megvert, és provokál, piszkál és nem hagy élni sem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2017. jan. 3. 19:37
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ösztöndijam van, abból élek, plusz diákhitel. Dolgozni is szoktam amikor tudok,nem ő tart el engem... A probléma, hogy annyira magasak az albérletárak, hogy lehetetlen találni. A másik pedig nyilván az hogy gyenge vagyok, és nem szántam el magam erre a lépésre. Köszönöm a válaszaitokat!
2017. jan. 3. 20:04
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

Ha a szüleid támogathatnak, miért nem támogatnak? Miért nem tudsz hazaköltözni? Ha nem tudnak anyagilag támogatni, akkor minimum jogosult vagy a szociális ösztöndíjra (bár nem írtad hogy tanulmányi vagy egyéb ösztöndíjad van), valamint szociális helyzet alapján kolira (ha van az egyetemnek). Igényelhetsz egyszeri szociális támogatást is, hogy le tudj lépni.

Valahogy csak le tudnál lépni, csak nem akarsz...

2017. jan. 3. 20:10
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
10-esnek: Igen, van, aki csak az összeköltözés után lesz ilyen, előtte semmi jelét nem mutatja. Sőt!!! Nekem is volt egy ilyen, és soha, egyik kapcsolatomban sem emeltem fel a hangomat, sőt, veszekedés sem volt, de akkor, mikor megfenyegetett, hogy megüt, elordítottam magam. Más kérdés, hogy utána el is jöttem, mert már előtte egyszer hozzálökött a falhoz, és többet nem tűrök senkitől.
2017. jan. 3. 20:19
 14/30 anonim ***** válasza:
13%
Jelentkezett már valaki ATM-nek?
2017. jan. 3. 20:31
 15/30 anonim ***** válasza:
60%

Hogy lehet ezen az oldalon ennyi hlye?(tisztelet a kivetelnek)

Ugyan mert erdemelne meg,miert elvezi stb?

Miert az aldozatot hibaztatjatok miert nem az elkovetot?

Otthon a kanapen ulve nagyon konnyu iteletet mondaniuk olyan ferfiaknak akiknek soha nem lesz ilyen bajuk az eletbe(ne is legyen).

En azt mondom,hogy amig nem eltetek at ilyet ne itelkezzetek,ti sem vagytok makulatlanok,nektek is voltak es lesznek rossz donteseitek.

2017. jan. 3. 20:37
 16/30 anonim ***** válasza:

Hagyd el! Olyan nincs, hogy nem tudnál hova menni!

Bárhol jobb mint vele, ugye?

Akkor cselekedj, mielőtt visszafordíthatatlanul tönkretesz!

2017. jan. 3. 20:39
 17/30 A kérdező kommentje:
Természetes igaza van annak is aki engem okol, mert én hagyom, az én hibám, de ez nem olyan egyszerűm hogy akkor most pakolok és itt se vagyok...:( Próbálom keresni a kiutat, de elég nehéz.
2017. jan. 3. 20:47
 18/30 anonim ***** válasza:
40%

15.

Buta vagy te is. Kezdve azzal, hogy nő vagyok én is.

Mit lehetne tenni szerinted?

Elhagyni nem tudja, vele élni képtelen, más opció pedig nincs.

Ilyenkor mit mondjunk, ha elmenni nem akar? Hogy befogadom ingyen? Vagy akassza fel magát?

Érdekes, a legtöbb fősulisnak van hol lakni, nem kényszerül a pasijához.

Az is érdekes, hogy egyes nők zsinórban állnak össze ilyen trógerekkel, mások meg soha... én kérek elnézést, hogy nem vagyok áldozat típusú nő, aki kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát egy agresszív barommal élve!

És MINDIG vannak előjelek, csak nem mindenki veszi tudomásul.

2017. jan. 3. 20:55
 19/30 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te egy ennyire erős és okos nő vagy, aki mindekitől független. Nem, nem mindig vannak előjelek, van hogy nem támogat senki,és éppen azzal az emberrel élsz aki a világot jelentette neked, aztán hirtelen egy agresziv állattá változik, Nem vagyok áldozat tipusú nő,inkább kétségbeesett, aki most igen, lélekben elég gyenge...
2017. jan. 3. 20:59
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Arra miért nem válaszolsz, hogy támogatnak-e a szüleid, kapsz-e szociális ösztöndíjat, miért nem mész koliba??
2017. jan. 3. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!