Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez ilyenkor a másik?
amikor valaki szakít a másikkal ő hogy éli meg? ha mondjuk még szereti,de a sok vita miatt elege lett a másik viselkedéséből. szenved attól még?
a barátnőm szakított velem pár hete. mondta,hogy nagyon szeret,és hiányzom neki,de ez ennyi volt. mondtam neki és ha később megbánod akkor mi lesz? azt mondta az az ő baja.
sokat vitáztunk.. nyár óta voltunk együtt,de nem egyszerű a történetünk. megpróbálom rövidre fogni nem akarok senkit ezzel untatni.. nyáron elkezdtünk beszélgetni. ő majdnem 500 kilométerre lakik tőlem. minden jól alakult megbeszéltünk egy talit és sikerült,életem egyik legboldogabb napja volt. csodaként éltünk meg mindent. nem érdekelt minket a nehézség a távolság egymás támaszai voltunk,soha életemben nem éreztem ilyet egy lány iránt sem. de lehet ott rontottuk el sok mindent előre terveztünk,megbeszéltük.. én 25 vagyok,ő 18. és novemberben volt a szalagavatója. megbeszéltük előtte jó pár héttel elmegyek.de aztán jöttek a viták sajnos.. és erre azt mondta ne menjek mert csak veszekednénk ott is. és azóta szinte napiszinten veszekedtünk. főleg miattam. az elején azért volt minden szuper mert elvárások nélkül szerettem,amilyen elfogadtam. de aztán ahogy komolyodott úgy éreztem elkéne határoznia végre magát,hogy velem is annyit törödik mint saját életével. nem tudom ez mennyire önzőség a részemről. de én gyakran csináltam neki meglepiket képeket küldtem,hogy ne legyen szomorú a távolság miatt. de valahogy azt éreztem nem tudja ő viszonozni.. többször mondta is,hogy neki most a suli az első értsem meg ezt. lehet én rontottam el az egészet,türelmesebbnek kellett volna lennem. 4 napja nem is beszélünk ami nagyon megvisel mert hiányzik. messengerbe letiltott sms-re nem válaszol facebookon csak a profilját látom írni nem tudok. amit nem értek mert akkor miért nem tiltott le teljesen,ha vége? szilveszter éjfélkor ráírtam mert ittam barátokkal és sírtam kijöttek érzelmek belőlem. azt irtam neki szeretlek tiszta szívből,boldog új évet. és ennyit írt rá: neked is boldog újévet,sajnálok mindent,talán egyszer rendeződik minden köztünk!
Ember, nem akarlak megbántani, de istenemre mondom, hogy ezt most fejezd be! 500 km??? Elment a józan eszed is, ennyire pina hiányod van, vagy mi a szent szar Mariskának a mézes bödönje, hogy nyaltad volna ki tegnap este... de már bocs.
Szerinted ez a csaj, valóban 500 km távolságból akar egy faszt magának? Nem sértegetni akarlak, csak józan ész.
A mai 18 évesek eléggé ribik a többség, szart sem tud még az életről, buliznak, basznak, pasiznak.
Szerintem egy ilyen tényleg el akart köteleződni ilyen távolságban? Milyen kilátásai lettek volna őszintén?
Eleve nem is értem minek kell vitatkozni, min lehet?
Olyan rövid a hülye élet, miért kell elpazarolni akár egy percet is azzal, hogy vitatkozz?
Bár beszél az, aki azt csinálta az exével szintén és mi az eredménye, nekem kakukk, a Danikának meg be-kukk.
Na de mindegy. Felejtsd el a csajt!
pont ez a lényeg,hogy itt is találhattam volna környéken mint ahogy ő is,csak nem akartunk a környezetünknek megfelelni. ez is közös volt bennünk. sok más mellett.
ha két ember szereti egymást akkor a távolság nem számít. szóval kedves első az nem bűn,ha valaki messze lakik a másiktól,nem tehetünk róla.
Kicsit a saját volt kapcsolatomra emlékeztet a tiétek. Minden hülyeségen vitatkoztunk már a vége felé, pedig csak pár hónapig tartott az egész. Közös döntés volt a szakítás, de még most is tartjuk a kapcsolatot-csak azt nem tudom, minek, mert még mindig egymást idegesítjük. Így meghoztam a döntést, hogy nagyon ritkán fogunk beszélni, de csak akkor, ha tényleg van miről. Találkozni meg egyáltalán nem fogunk.
Az a javaslatom, hogy ti is hagyjátok most egymást egy ideig, ne keresd a lányt. Ha 1-2 hónap múlva is még hiányozni fog, akkor lépj valamit. Ha te fogsz hiányozni neki, akkor meg majd ő jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!