Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek hogy elfelejcsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dominik1995 kérdése:

Mit tegyek hogy elfelejcsem?

Figyelt kérdés

már 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon különleges lány

s fura más mint a többi néha szinte lehetetlen megérteni mert egyszer ilyen egyszer olyan én 19 éves vagyok ő pedig 17 nagyon bele szerettem már elis jegyesztem nem csináltam belőle nagy ügyet csak 4 en tudunk róla a szüleivel is jól megvagyunk sajnos sokat veszekettüml ez alatt a 4 hónap alatt már sokszor szétis mentünk minden kis értelmetlen dologról de álitólag őis nagyon szeret s hát voltak nagyon szép együtt töltött perceink napjaink de valahogy igazán sosem jöttünk ki erre most anyum sem engedni meg hogy vele legyek mert valami nem teccik benne anyumnak szóval+ gondok s nemtudom mostanában nagyon azon van hogy mennyünk szét pedig mindent megteszek érte s nem lakunk közel egymáshoz elég messze lakunk egymástól de szinte majdnem mindig ott vagyok mindent megteszek hogy mellette lehessek nemtudom már mivan de úgy érzem ez a kapcsolat már darabokban van s csak én tartom össze eddig nem volt iljen nagyon jól megvoltunk a kapcsolat elején még de most minden romban hever elfelejteni nemtudom nehez mert nagyon szeretem kérlek titeket ne itéljetek el most nagyon össze vagyok zavarodva szeretem segicsetek hogy felejcsem el más kapcsolatban nem nagyon szeretnék belemenni mert már nem akarok csalódni mostanság ha megyek hozzá s mint mondtam elég messziről megyek ,akkor inkább a barátnőjével foglalkozik ..többnyire már nem ugy ölel nem ugy csókol nem ugy foglalkozik velem segicsetek mit tegyek vagy hogy felejcsem el

2017. jan. 2. 02:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt tedd, mint a helyesírással. Ott jól sikerült a felejtés.
2017. jan. 2. 12:41
 12/16 A kérdező kommentje:
sajnálom hogy heljtelenül irtam de gyorsan irtam le eszt az egészet hisz szeretem még mindig csak nemtudom mi legyen igy velünk
2017. jan. 3. 03:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek elmenyek hozzá és vissza vegyem a gyütüt is ?
2017. jan. 3. 03:34
 14/16 A kérdező kommentje:
ha úgy gondolnám hogy elég de nem vagyok teher a hátán hizs őis szerete csak össze zavarodtam a sok veszekedés meg minden
2017. jan. 3. 03:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, bár nem tudom, mi az a gyütü, de nyugodtan csináld meg, biztos örülni fog neki, hogy van egy idióta zaklatója.
2017. jan. 3. 09:22
 16/16 anonim ***** válasza:
58%

Na figyu, fordítok addig, amíg megjönnek a válaszleveleim a munkahelyen:

Már 4 hónapja vagyunk együtt, nagyon különleges lány s fura. Más mint a többi, néha szinte lehetetlen megérteni, mert néha ilyen, egyszer olyan. Én 19 éves vagyok, ő pedig 17. Nagyon beleszerettem, már el is jegyeztem, nem csináltam belőle nagy ügyet, csak 4-en tudunk róla. A szüleivel is jól megvagyunk, sajnos sokat veszekedtünk ez alatt a 4 hónap alatt. Már sokszor szét is mentünk, minden kis értelmetlen dolog miatt, de állítólag ő is nagyon szeret. Voltak nagyon szép együtt töltött perceink, napjaink, de valahogy igazán sosem jöttünk. Erre most anyum sem engedi meg, hogy vele legyek, mert valami nem tetszik benne anyumnak. Nem tudom, mostanában nagyon azon van, hogy menjünk szét, pedig mindent megteszek érte, s nem lakunk közel egymáshoz, de szinte majdnem mindig ott vagyok, mindent megteszek, hogy mellette lehessek. Nem tudom már mi van, de úgy érzem, ez a kapcsolat már darabokban van és csak én tartom össze. Eddig nem volt ilyen, nagyon jól megvoltunk a kapcsolat elején, de most minden romokban hever. Elfelejteni nem tudom, mert nehéz, mert nagyon szeretem. Kérlek titeket, ne ítéljetek el, most nagyon össze vagyok zavarodva. Szeretném, hogy segítsetek abban, hogyan felejtsem el. Más kapcsolatba nem szeretnék belemenni, mert nem akarok csalódni. Mostanság, ha megyek hozzá, akkor inkább a barátnőjével foglalkozik. Többnyire már nem úgy ölel, nem úgy csókol, nem úgy foglalkozik velem. Segítsetek, mit tegyek vagy hogy felejtsem el?

A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy helytelenül írtam, de gyorsan írtam le ezt az egészet. Hiszen szeretem még mindig, csak nem tudom, mi legyen így velünk.

# 12/15 Időpont ma 03:33 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

Szerintetek elmenjek hozzá és visszavegyem a gyűrűt is?

# 13/15 Időpont ma 03:34 Privát üzenet

A kérdező kommentje:

Ha úgy gondolnám, hogy elég, de nem vagyok teher a hátán, hisz ő is szeret. Csak összezavarodtam a sok veszekedés meg minden miatt.

2017. jan. 3. 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!