Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex baratom hirtelen megszakitotta a kapcsolatot velem?
Figyelt kérdés
kb 2 honapja szakitottunk, azota neha beszelgettunk, talalkoztunk is. Egesz jol elvoltunk, majdnem mint regen, de azok a bizonyos erzelmek nelkul.
2 napja talalkoztunk utoljara, de ugy tunik mar nem akar velem beszelgetni mert nem valaszol az uzenetemre. Nem bankodok vagy ilyesmi, csak szerintetek ez azt jelenti, hogy ennyi volt, nem kivancsi ram tobbet?
2016. dec. 30. 21:08
21/21 A kérdező kommentje:
Persze, hogy erdekel mas emberek velemenye is, nem kell lehurrogni :)
Amugy kepeimet sorra like-olja amit pl egyuttletunk alatt sose tett mert szerinte minek :D azota amugy irt, hogy itthon vagyok e mert amugy nem kulfoldon lakunk. Mivel korabban hirtelen nem valaszolt mar tobbet igy en se valaszoltam neki.
Ezzel igy le is tudtam a vele valo kapcsolattartast.
2017. jan. 15. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!