Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az ex baratom hirtelen megszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex baratom hirtelen megszakitotta a kapcsolatot velem?

Figyelt kérdés

kb 2 honapja szakitottunk, azota neha beszelgettunk, talalkoztunk is. Egesz jol elvoltunk, majdnem mint regen, de azok a bizonyos erzelmek nelkul.

2 napja talalkoztunk utoljara, de ugy tunik mar nem akar velem beszelgetni mert nem valaszol az uzenetemre. Nem bankodok vagy ilyesmi, csak szerintetek ez azt jelenti, hogy ennyi volt, nem kivancsi ram tobbet?

2016. dec. 30. 21:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

utolso valaszolo o pont ilyen. Igazabol az ilyen viselkedesu emberek azt nem ertik, hogy nem az oszinteseggel hanem az ilyen viselkedessel bantjak meg a masikat... na nem baj.

Amugy 2 evet voltunk egyutt..

2016. dec. 30. 21:47
 12/21 A kérdező kommentje:
csak azert kerdezem, mert inkabb akkor nem is irok neki tobbet. Nehogy azt higyje, hogy raakaszkodok. Mert nem szandekom. Inkabb beken hagyom.
2016. dec. 30. 21:51
 13/21 Szergej55 ***** válasza:
Én azt sem tudom, eddig minek tartottatok kapcsolatot, engem biztosan csak hátráltatna a normális életbe visszatérésemben.
2016. dec. 30. 21:52
 14/21 A kérdező kommentje:
az az alap erdeklodes meg bennunk volt, semmi komoly.
2016. dec. 30. 21:53
 15/21 A kérdező kommentje:
Azert ujev ejjelen hivott de en aludtam. Igy reggel irt egy sms-t hogy azert hivott, hogy boldog uj evet kivanjon. Kesobb valaszoltam, megkoszontem es boldog uj evet kivantam.
2017. jan. 2. 00:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Naaa senki nem volt ilyen helyzetben?? :/
2017. jan. 6. 00:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Ma szuletesnapomra is irt de beszelgetni mar nem akart...
2017. jan. 7. 21:43
 18/21 kolosszus22 ***** válasza:
52%
Mit vergődsz már ezen ennyit, szakítottatok, lépjél túl rajta, zárd le, felejtsd el. Nem tudom mi a szarnak kellene még beszélgetnetek...
2017. jan. 14. 17:56
 19/21 anonim ***** válasza:
18: van aki nehezen teszi túl magát azon hogy megszakad valakivel a kapcsolata. Nem csak párkapcsolat, akármilyen! Kérdező ilyen lehet. Nincs ezzel semmi probléma, ez inkább jó tulajdonság, amíg jól kezeli valaki. Nemhogy nem zaklatja, nem is keresi jobban mint a másik, kulturáltan viselkedik. Sajnos a másik fél erre nem vevő, tudomásul kell venni előbb utóbb. Természetesen joga van rá, de magam részéről kettőjük közül kérdező a szimpatikusabb, ha kettejük közül barátot választanék, az a kérdező lenne és nem az exe.
2017. jan. 14. 18:08
 20/21 kolosszus22 ***** válasza:

19, Már kapott választ a kérdésére, most megint kiemeli és tovább rugózik a semmin. Normál esetben az ember nem beszélget az exével szakítás után, csávó csak illedelmes, hogy felköszönti és ennyi. Viszont még ezt sem kellene lehet, mert a kérdező mindenben csak a reményt látja.

Bárátság ilyen esetben nem működik szakítás után, max évek múlva mikor már közömbösek lesznek egymásnak érzelmileg.

2017. jan. 14. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!