Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy szakítás után eltűntetek egy kicsit mindenki életéből?
Figyelt kérdés
Hogy csináltátok? Hogy lehet megoldani pl együtt lakva szülőkkel?
Most egy ideig nem szeretnék senkivel se beszélni, senki kérdezősködését nem akarom hallani, nem tudok jó képet vágni semmihez, csak vizsgázni meg melózni járnék be és más interakcióhoz most nincs kedvem. Pedig amúgy nagyon társaságkedvelő vagyok és nem biztos hogy sokáig bírom, de jelenleg egyedül akarok lenni.
Ha veletek volt ilyen akkor mit csináltátok, hogy csináltátok? Keresett titeket valaki ez idő alatt?
2016. dec. 26. 20:51
1/2 anonim válasza:
Nekem túl sok emberrel kellett beszélnem ahhoz, hogy ezt megtegyem. Inkább megtanultam szépen mosolyogni és pár kedves szót váltani mindenkivel akkor is, amikor minden este sírva aludtam el.
2/2 anonim válasza:
Igen, jópár hétre/hónapra, mikor mi volt a gond.
Azok, akik ezt nem értik meg, nem a barátaim. A családot meg leráztam pár mondattal és a szobámban vonultam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!