Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mégsem ő volt az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem ő volt az igazi?

Figyelt kérdés

5 év 3 hónapot voltam együtt a volt menyasszonyommal. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, de 5 hónapja azt mondta nekem, hogy ő már nem érzi, hogy tennie kellene a kapcsolatunkért és elhagyott.

Még nem jöttem helyre teljesen lelkileg. Én azt gondoltam és még mindig gondolom, hogy ő volt az igazi. De akkor miért hagyott el? Vagy ezek szerint mégsem illettünk össze annyira?

2016. dec. 17. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Az "igazi" olyan, mint a télapó. Nem létezik. Vannak emberek, akik jól megvannak, és kész. Senkit nem "teremtettek" egymásnak.
2016. dec. 17. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy te mit gondolsz, az egy dolog. Nemcsak belőled áll egy kapcsolat, hanem belőle is!

Tehát, ha ő úgy érezte, hogy vége, akkor vége.

Biztos meg van az oka, hogy miért lett vége. Talán foglalkozni kellett volna a kapcsolattal..stb.. hisz ok nélkül nem lesz valaminek vége!

2016. dec. 17. 21:08
 3/5 Szergej55 ***** válasza:
Együtt vagytok még? Nem? Na látod.
2016. dec. 17. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:

"Talán foglalkozni kellett volna a kapcsolattal"

Csak nekem? Neki is kellett volna. Ő érezte, hogy laposodik, miért nem tett valamit ellene. Na mindegy.

Sok időbe fog telleni, míg lezárom. Persze próbálom megérteni a helyzetet (nem zaklatom vagy ilyesmi), de nehéz.

2016. dec. 17. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Remélem tudod hogy egy egoista személy vagy?

Senki sem beszélt csak rólad.

Egy kapcsolatért mind a két félnek tennie kell!

Az, hogy csak annyit írtam hogy tenni kellett volna a kapcsolatért, ez mind a kettőtökre vonatkozik!! , nemcsak rád.

Az már más kérdés hogy ezt egyedül csak magadra vetted! Ez is sokat elárul.

A felháborodásod nem jogos, hogy támadsz, hogy neki is kellett volna.

2016. dec. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!