Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsem ő volt az igazi?
5 év 3 hónapot voltam együtt a volt menyasszonyommal. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, de 5 hónapja azt mondta nekem, hogy ő már nem érzi, hogy tennie kellene a kapcsolatunkért és elhagyott.
Még nem jöttem helyre teljesen lelkileg. Én azt gondoltam és még mindig gondolom, hogy ő volt az igazi. De akkor miért hagyott el? Vagy ezek szerint mégsem illettünk össze annyira?
Az, hogy te mit gondolsz, az egy dolog. Nemcsak belőled áll egy kapcsolat, hanem belőle is!
Tehát, ha ő úgy érezte, hogy vége, akkor vége.
Biztos meg van az oka, hogy miért lett vége. Talán foglalkozni kellett volna a kapcsolattal..stb.. hisz ok nélkül nem lesz valaminek vége!
"Talán foglalkozni kellett volna a kapcsolattal"
Csak nekem? Neki is kellett volna. Ő érezte, hogy laposodik, miért nem tett valamit ellene. Na mindegy.
Sok időbe fog telleni, míg lezárom. Persze próbálom megérteni a helyzetet (nem zaklatom vagy ilyesmi), de nehéz.
Remélem tudod hogy egy egoista személy vagy?
Senki sem beszélt csak rólad.
Egy kapcsolatért mind a két félnek tennie kell!
Az, hogy csak annyit írtam hogy tenni kellett volna a kapcsolatért, ez mind a kettőtökre vonatkozik!! , nemcsak rád.
Az már más kérdés hogy ezt egyedül csak magadra vetted! Ez is sokat elárul.
A felháborodásod nem jogos, hogy támadsz, hogy neki is kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!