Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után a Facebook-on hogyan tovább?
Ugyanúgy mint előtte. Amúgy se szoktam nagyon semmit posztolni, kb fél évente egy fénykép...
Volt barátom elkezdett olyanokat feltölteni szakítás után, hogy a nők mekkora k.urvák :DD Elég szánalmas tud lenni az ilyen.
Én nem szakítottam igaz,de másoknál ezt látom néha:
Letörli összes közös képet,de nem írja ki hogy "kapcsolat,vagy házasság vége".
Felfüggeszti a fiókját,aztán vissza aztán megint fel és megint vissza...
Előjönnek a "minek párkapcsolat,egy nagy hülyeség" szóval mindenféle kép,idézet ami ilyesmikről szól.
Aztán,két hét vagy hónap múlva bejelenti,hogy szerelmes és kapcsolatban van xy-al.Poszt alatt mennek ezerrel a mindenféle jókivánságok,"legyetek boldogok,meg örökké,sokáig szeri"
Meghagyja a régi fiókját amin még exével közösen nyaraltak itt ott,mert azokat képtelen letörölni hisz olyan szép emlék,de csinál egy másik profilt is ahol kapcsolatban van vki mással.
Én max csak letörölném a közös képeket és ennyi,meg nem tenném nyilvánossá kapcsolati státuszom.Persze ezeket akkor ha tutibiztos vége. Mondjuk én am sem sokat posztolok és nem igazán az lenne a fontos olyankor ,hogy mit csináljak a facemmel.
Ugyanúgy, mint eddig. Semmit nem töröltem. Minek?
Csak a kapcsolati státuszt változtattam meg, de elrejtve az idővonalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!