Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rossz ember vagyok, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, mert szinte azonnal túlléptem a szakításon? Volt már más is így? Mennyivel utána kezdtetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt gyk-n hogy mennyire nehezen teszik túl magukat az emberek egy kapcsolaton. És elgondolkoztam, hogy rossz ember vagyok, csak azért, mert véget vetettem egy 3,5 éves kapcsolatnak (másodjára) és gyakorlatilag nem viselt meg? Jó persze sírtam attól függetlenül hogy én szakítottam, meg nehéz döntés volt, mégis azt érzem hogy így sokkal jobb, csúnyán mondva egy tehertől szabadultam meg (régóta nem működött a dolog)

És mindenki azzal jön hogy ne szomorkodjak, majd túlleszek rajta és nincs pofám mondani, hogy már másnap semmi bajom nem volt. Nem érzek hiányt, sem semmit. Simán képes lennék már ismerkedni.

Vagy ez csak amolyan pillanatnyi nyugalom és idővel rádöbbenek hogy mégsem olyan egyszerű túllépni?

2016. dec. 6. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen könnyen ment, egyik nap szakítottam, másnap már semmi bajom nem volt nekem sem. Az utolsó hetekben már csak vitáztunk és már nem voltak olyan érzelmeim mint az elején. És gyakorlatilag, teljesen felszabadultam a szakítást követő napokban.
2016. dec. 6. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen. Magaban a kapcsolatban annyira de annyira kiegtem, hogy rendesen orultem, hogy szabadulok. Mar aznap jobban voltam, es csak neztem magan ele, hogy hogya a fenebe lehettem ezzel egy ilyen emberrel.
2016. dec. 6. 21:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

13 éves kapcsolat után 1,5 hónapra már semmi bajom nem volt.

Pontosabban, mikor szembesültem vele, hogy újra megcsalt, akkor átsírtam egy délutánt, kidobtam, aztán ennyi volt kb. Persze, már előtte sem volt fenékig tejfel, és ezer jele volt, hogy sok éve le kellett volna zárni - nem tettem. De aztán 1,5 hónappal hogy kidobtam, megismertem a párom, vele tökéletes minden - LEGFŐKÉPPEN A KOMMUNIKÁCIÓ MŰKÖDIK!!! -, szóval, nem bántam meg, és nem érzem magam rossz embernek miatta.

2016. dec. 6. 22:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm sikerült megnyugtatni:)
2016. dec. 7. 08:48
 15/17 kolosszus22 ***** válasza:
Normális lehet a dolog, mert vannak olyan hosszú kapcsolatok amik hosszú ideje nem működnek, csak a felek huzzák vonják, de magadban valszeg lezártad ezt már joval korábban még ha nem is mondtad ki, mert régóta szar volt az egész és már teljesen elhidegültetek egymástól. Általában a hirtelen különösebb előjőlek nélküli szakítások viselik meg az embert, pláne ha még az legalább az egyik félnél vannak érzelmek.
2016. dec. 20. 21:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj kérdező, én is így voltam az első szakításommal, szintén annyi ideig tartott mint a tiéd. Másnap már nekem sem volt kutya bajom és simán készen álltam egy új kapcsolatra. Hozzáteszem én szakítottam. A másik kettő már rohadtul nem volt ilyen egyszerű :D, de már az is csak a múlt. :D
2016. dec. 22. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy szakítónál meg lehet ezt érteni, mert a legtöbb esetben azért elég sok dilemmázás és tépelődés után jutnak el erre a szintre, megpróbálnak a kapcsolaton javítani... olyankorra már nyilván kihűl a dolog, és akkor már szerelem sincs. (persze, vannak esetek, amikor pl. megcsalás vagy vmi hirtelen történt egyéb csúnya dolog után szakít vki, vagy ha még szereti a másikat, de látja, hogy vmi miatt nem megy a kapcsolat... alkoholfüggőségtől addig, hogy az egyik akar gyereket, a másik nem). Akkor meg nincs már min "túllenni", mert már valszeg a szakítás előtt 1-2 héttel is túlvolt rajta.
2017. dec. 1. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!