Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy ha egy párkapcsolat nem működik és véget ér akkor utána a barátság sem fog működni a két ember között?
Figyelt kérdés
2013. nov. 8. 02:04
1/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdem mert anno a volt barátnőm szakított velem hülye oknál fogva és egy ideig nem is találkoztunk aztán később találkoztunk azóta meg beszélgetünk,biciklizünk meg ilyenek jól el vagyunk egymással.Na mondjuk ismerkedek beszélgetek neten meg ő is szokott de együtt töltjük sokszor az időnket.
2013. nov. 8. 02:07
2/8 anonim válasza:
Kapcsolat után barátság olyan dolog,hogy megdöglött a kutyám,de megtartom!!!
3/8 anonim válasza:
Ez ember és kapcsolatfüggő. Az sem mindegy miért szakítottatok. De a te eseted a pozitív példa.
4/8 anonim válasza:
nalam meg az exemnel is ugyanez van/volt.eloszor jo volt de utana feltortek az emlekek ugyhogy megkertem hogy hagyjuk egymast...szerintem idovel az egyik felbe ujra lesznek erzesek sok egyutt toltott ido stb...
5/8 anonim válasza:
Nem hiszek a párkapcs utáni barátságban!
Ha kimondják, vagy én kimondom, hogy vége akkor ennyi volt. A soha viszont nem látásra!
Nyilván ha te is barátként gondolnál a leányzóra akkor nem írnál ide kérdést ez ügyben, hiszen akkor meglenne a nyugodt, előre tisztázott baráti viszony, harmónia stb... :)
Úgyhogy ebben a barátságban már most is van egy nem stimmelő helyzet/apróság/megindulás. :)
Egyébként még 9 éve 17 évesen én is összejöttem a középben egy lánnyal, ugyanígy hülye oka volt a szakításnak, majd 2 évvel később komolyabb kapcsolattal újrakezdtük. De viszont utána már komolyabban is szakítottunk és az volt a végső viszlát!
6/8 anonim válasza:
Szerintem van ellenpélda. Egy haverom a mai napig jóban van a voltbarátnőjével, és mikor az én párom szakított velem évekkel ezelőtt, utána megmaradtunk legjobb barátoknak (más kérdés, hogy azóta megint összejöttünk :DD)
7/8 anonim válasza:
Hülyeség. Van exem akivel a mai napig jóban vagyok.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom volt barátnőm a múltkor is be olvasott nekem mikor meg tudta hogy vagyok társkeresőn vagy hogy néha beszélgetek lányokkal bár ez még nem jelent semmit meg így nem sok köze lenne hozzá,de néha nekem is rosszul esik ha ő esetleg beszélget sráccal.Vagy olyan néha sőt sokszor mintha féltékeny lenne.
2013. nov. 8. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!