Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megéri még próbálkoznom nálla?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri még próbálkoznom nálla?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány akit megismertem kb 1 hónapja, facebookon tök jókat dumálgattunk, egyszer elhívtam dumálgatni a falujában a játszótérre és az is elég jól sikerült, a lánynak a legjobb barátnőjétől viszont megtudtam hogy már tetszik neki más és hogy a lány már rájött hogy én össze akarok jönni vele abból hogy néha ráírok és beszélgetünk, a kérdésem az lenne hogy megéri így próbálkoznom még nálla hogy más tetszik neki vagy nem? és ha igen akkor hogy bírnám elhívni valahova például sétálni, dumálgatni mivel halasztgat azért mert tudja hogy összeakarok jönni vele de ő mással akar, előre is köszi a válaszokat 17F

2013. nov. 3. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Értelmetlen, ha össze is jössz vele, aminek az esélye már szerintem 0, akkor kitudja, lehet megfog csalni téged azzal a palival. Vagy 2 pasit fog tartani egyszerre.

Most kel ez neked, őszintén?

2013. nov. 3. 11:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen feleslegesen töröd magad, hiszen ha neki nem jössz be, csak mint barát, akkor úgy sem fog összejönni veled!
2013. nov. 3. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
először azt hittem a barátnő bekavart, de ha halasztgatja a találkozást, akkor tényleg semmit nem akar, szóval hagyd inkább, és keress mást.
2013. nov. 3. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha halasztgat, akkor nincs értelme hívogatnod.
2013. nov. 3. 11:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy lánybarátom is hasonló helyzetben volt hogy más tetszett neki de megismert valakit, eleinte barátok voltak ettől függetlenül a lánynak még mindig a másik pali tetszett de egy év után felmerült a járás és összejöttek
2013. nov. 4. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!