Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálja ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az exem?

Figyelt kérdés

5 évig voltunk együtt, kb. 3 hete találkoztunk utoljára egy párként, 2 hete lett kimondva a szakítás. Azóta múlt héten megpróbálta feltörni az emailem, a facebookom, a régi facebookom, utána 1 nappal rá összefutottunk egy kocsmában (közös társaság révén) sajnos pár órát egy légtérben voltunk, ő végig került engem, viszont mikor szükségem volt rá eljuttatott hozzám egy cigit... (nem tőle kértem) Én se szóltam hozzá, ő se hozzám.

Ma letörölte az összes közös képünket, még a kommentjeimet is mindenhonnan, olyanokat is amiben semmi olyan utalás nincs, hogy mi valaha együtt voltunk... Nem igazán értem a viselkedését. Szerintetek miért csinálja?

Amúgy én szeretem.

2016. nov. 28. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Végeztetek és probàlja feldolgozni. Lesz még pàr dolog, ami esetleg meglephet.
2016. nov. 28. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

Még szeret.

Vagy írjatok rám s segítek normálisan létezni egy kapcsolatban vagy adj neki időt s normalizálódik helyzetetek.

2016. nov. 28. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, mi 2 evig voltunk egyutt a baratommal, fel eve szakitottunk. A facebookrol mindent leszedett, a sajat oldalan pedig minden magarol vagy masrol kitett kepet, amit lajkoltam atallitott ugy, hogy csak en lathatom.

En is feltettem a kerdest itt, es azt a valaszt kaptam, hogy a legtobben igy probaljak meg lezarni az egeszet. En szemely szerint ugyanigy gondolom: nehez nekik, de tudjak, hogy ez a kapcsolat nem mehet tovabb. Remelem tudtam segiteni. 26/L

2016. nov. 29. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Baromira megviseli a dolog. valószínűleg, ő még maradt volna ebben a kapcsolatban. Egy erős gyászfolyamaton megy keresztül, amikor az emberek nagyon szélsőséges viselkedésre is képesek. A hirtelen hangulatingadozást nehéz követni. Egyszer kedveskedik, a csillagokat is le ígéri az égről neked, máskor meg agresszív, sértődékeny, és ellenséges lehet. Nem tudsz mit tenni, csak annyit, hogy távol tartod magadat tőle ezekben az időkben.
2016. dec. 8. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!