Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem miert tartja a kapcsolatot a batyammal?
2honapja szakitottam Vele.
Azota nem beszeltunk.
Illetve Ő keresett telefonon...de annyira megbantott hogy mar fel sem vettem.
A batyammal akkor is dumalt,amikor jartunk de csak szemelyesen. Messengeren soha.
Most viszont videokat kuld tesomnak...beszelgetnek stb
Batyam meg persze folyton piszkal ezzel...
Nekem ez fura.
Nem mondom azt h most akkor ok is utaljak egymast.de nem ertem minek kell ez a kontakt.
Pl. O tuti leoltana engem ha ugyanezt csinalnam az
tesojaval.
Tuti felhivna es leorditana hogy ha szakitottunk akkor a csaladjarol is kopjak le.
Meg most neztem meg a facebook adatlapjat es egy szakitasos szomoru zenet rakott fel.
Raadasul magyar zene,igy ertheto es igen meghato a szovege...
Ki erti ezt a viselkedest?
Sokak azeeint nincs tul rajtam es eppen ezert beszelget a batyammal is.hatha tole kitud csikarni rolam valamit... Meg ezert posztol zenet h lassam h szenved
Egyik csaladtagomnak sem irogat...pedug tobbet is fent vannak facebookon.
De pont tesonat fogta ki.
Komolyan nem ertem mi ez a hirtelen jott jopofizas batyam fele a reszerol.
Kb 1hete kezdett el irni meg videokat kuldozgetni neki messengeren.
Meg egyaltalan miert pont az EN tesomnak???
Rengeteg haverja van.miert nem veluk beszelget???
1. Irány a tini kategória
2. Te is nagyon jól tudod, hogy azért, mert nincs túl rajtad
3. Most tulajdonképpen mit szeretnél még hallani?
Oszinten?
Azt szeretnem hallani hogy a tesommal valo beszelegetes hogy fugg ossze azzal hogy nincs tul rajtam???
"Sokak azeeint nincs tul rajtam es eppen ezert beszelget a batyammal is.hatha tole kitud csikarni rolam valamit..."
Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!