Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítsak? Iszonyatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak? Iszonyatosan nehéz dolgom van.

Figyelt kérdés
Nem akarom hazugságban tartani, de meg van hívva a családi karácsonyra, a szüleivel is túl jóban vagyok. Képtelennek érzem magam arra, hogy összetörjem szegényt főleg, hogy most kezd igazán belelkesülni és hinni a szerelemben. Nagyon jó amikor együtt vagyunk, de más típusú lányok vonzanak. Tökéletesen az ellentettjét csinálom annak, amit szeretnék.
2016. nov. 22. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

És erre most jöttél rá, hogy a külseje nem tetszik? Időközben visszanyerted a látásod?

Mert ha belsőre tetszik más típus, akkor nem éreznéd magad jól vele.

Kezd hinni a szerelemben? Talán mert hónapok óta hitegeted, és hazudozol neki. Ő meg elhitte.

Vállald fel a tetteid következményét, és szakíts vele. Ezt nem lehet fájdalommentesen csinálni. Valószínűleg nem csak az ő szülei haragszanak meg rád, ha nem a tieid is.

És minél előbb, mert a karácsony is csak egy nap többi között. Ha most erre vársz, akkor utána a szilveszter miatt nem rakod ki, utána azért, mert valentin nap előtt nem lesz jó, stb. A végtelenségig nem hitegetheted, ha nem akarsz tőle semmit.

2016. nov. 22. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom mit érzel. Most csináltam meg ugyanezt, vagyis én szakítottam. Nem mondom, hogy könnyű, inkább nehéz, de legalább saját magam előtt nem szerepeltem le, az az megléptem amit meg kellett, és tudom, hogy ez így helyes, és hosszú távon mindenkinek jobb, mert hosszú távon sokkal nagyobb sebeket lehet ejteni, sokkal komolyabbakat. Úgyhogy még karácsony előtt meg kell tenni, szerintem, nincs mese.
2016. nov. 22. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:

"Más típusú lányok tetszenek"

Áruld már el,akkor mi a francért jöttél vele össze???

Ha nincs ló,jó a szamár is??!

Csóri csaj.

2016. nov. 22. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:

A karacsony meg messze van, de minden nappal kozelebb , szoval nem erdemes halogatni. Ahogy elottem is irtak, ilyen alapon mindig talalsz majd okot, miert pont most ne, most a szilveszter, valentin nap, vizsgaidoszak, szulinap....nem akarod osszetorni, mikor kezd belelkesulni? mert ha meg lelkesebb lesz hetek mulva, akkor kevesbe fogja megviselni szerinted? nem beszelve arrol, hogy honapokig el akarod jatszani, hogy minden rendben koztetek, magyaran, at akarod verni. Karacsony utan par nappal mitol jobb szakitani?

szerintem szakits most, es tedd korrektul. Ne hitegesd. Mond el neki, hogyremek lany, de nem o az akit keresel, es sajnalod, hogy erre most jottel ra. Persze hogy fajni fog, a szakitas minfig faj. De kulonbseg, hogy idovel ugy gondol e majd rad, hogy egy korrekt srac vagy, vagy egy balek, aki hetekig hitegette. Ha segiteni akarsz neki, hogy tultegye magat rajta, pont ugy tudod mrgtenni, hogy fair jatszmat jatszol.

2016. nov. 22. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, kifelejtettem, hogy en a legutobb az exem nevnapja elott 2 nappal szakitottam, es bar nem tudom mennyire viselte meg, de feldolgozza. En nem tudtam volna neki jopofizni, meg ugy tenni, mintha minden rendben lenne.
2016. nov. 22. 17:29
 6/6 anonim válasza:
Velem ugyanezt csinálta az exem. 8 hónapig hitegetett, azt hittem minden szép és jó, majd egyik nap előállt ezzel hogy "voltaképp neki más lányok jönnek be". Hát én köpni-nyelni nem tudtam, mert már pont kezdtem nagyon beleszeretni. Én 2 héttel a vizsgáim előtt voltam, mikor ezt beközölte. Jól esett... De ekkor lehullott a rózsaszín köd, és tudtam, hogy akibe beleszerettem csak egy idealizált eszménykép, elvégre végig csak szerepet játszott. Talán majd a barátnőd is ezt fogja érezni. Szakíts vele karácsony ide-vagy oda. Addig még van több, mint egy hónap, ráadásul a szerettei körében lesz, talán majd segítenek kiheverni.
2016. nov. 23. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!