Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak? Nem bírok!
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel kettő évvel ezelőtt összemelegedőben voltam. Igazából csak keresgéltem, egy négyéves párkapcsolatom volt előtte. Beleszerettem a lányba, de túl fiatalnak tartottam, hogy kapcsolat legyen belőle. Nem feküdtem le vele, de tudtam, hogy idővel, ha úgy hozza az élet, vele komolyabb kapcsolatom is lehet. Akkor még nem is működött volna, mert teljesen más életvitelben éltünk. Nem akartam, hogy túl komollyá váljon, így elköszöntünk egymástól. Nem gondoltam, hogy mi következik ezután. Ő szerelmes volt már belém és én is belé, csak én tudtatosan megpróbáltam elhesegetni, kikerülve ezzel egy akkor halára ítélt kapcsolatot. Ezután én összejöttem a jelenlegi barátnőmmel, akit nagyon szeretek és nagyon jól működik a kapcsolatunk, de nem vagyok szerelmes belé. De iszonyatosan szeretem. Emellett folyamatosan a másik lány járt a fejemben, vagy ha voltak is időszakok, mikor sikerült némileg kitörölnöm, akkor úgy hozta az élet, hogy összefutottunk, láttam, aztán olyan helyen vagyunk, ahol gyakran látjuk egymást. Neki is lett barátja ezalatt az idő alatt, közben tudom, hogy belém volt szerelmes. Valahogy nem múlt el. Kivártuk az időt. Ő egyébként 18 én 24 vagyok. Azóta egyre többet töltöttünk időt együtt, de mert így hozta az élet, nem megbeszélt találkák voltak. Szépen összemelegedtünk, megbeszéltük miért nem voltunk együtt és szerelmet is vallottunk egymásnak. Közben nekem ott a barátnőm, akivel együtt élek, akihez aztán hazamegyek és megosztok mindent, kivéve ezt az egy dolgot. Szeret engem és mindent megtesz értem. Én is szeretem. De nem tudok mit tenni, ha nem vagyok a másik lánnyal, rajta kattog az agyam. Görcsölök, kínlódok, mert hiányzik. Egy r.hadéknak érzem magam emiatt. Azt kívánom, hogy bárcsak a jelenlegi barátnőmbe lennék szerelmes, olyan iszonyatosan boldogok lennénk. Mit tegyek? Nem tudok egyszerűen kihez fordulni.2016. szept. 11. 20:43
1/7 Dreamer88 válasza:
Párterápia.
Próbáld megbeszélni a másik csajjal hogy ő is ugyanígy szenved-e mint te.
Ha nem akkor nem jelentesz neki annyit mint te neki és könnyebb lesz elfelejteni.
Vagy akár párcsere is lehet a megoldás :D
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy szenved. El is mondta, láttam is és hallottam is mástól. Azt várja, hogy végre lépjek.
2016. szept. 11. 21:29
3/7 A kérdező kommentje:
Erről az oldalról is para amúgy. Mert őt is szivatom ezzel, vár rám, nem tud normálisan boldog lenni mással, legalábbis eddig nem ment.
2016. szept. 11. 21:30
4/7 anonim válasza:
Ha nem is jön össze a másik lánnyal, a mostanival semmiképp ne maradj. Ne alázd meg azzal, hogy folyamatosan máson jár az eszed. Ha annyira "szereted", akkor hagyd, hagy legyen boldog olyannal, aki tényleg csak őt akarja.
5/7 anonim válasza:
1xu: mind2en feladjatok a jelenlegi kapcsolatot, es osszejottok egymassal. Nem tudom mit kell ezt tulbonyolitani.
6/7 A kérdező kommentje:
Az a bonyolult ezen, hogy szeretem azt aki szeret, aki a barátnőm és tudom, hogy mekkora fájdalmat okoznék neki azzal, ha szakítanék vele.
2016. szept. 12. 20:19
7/7 anonim válasza:
Adj király katonát játékban simán nekik kellett rohanni a másiknak, próbálj meg úgy szakítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!