Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak? Vagy mit tegyek?
A párommal több mint négy éve együtt vagyunk. Neki én vagyok az első szerelme. A kapcsolat hol nagyon jó volt, hogy hullámzó de szerintem egyik sem tökéletes. 2 hónapja megismerkedtem egy másik lánnyal és ott olyan volt mintha legelső találkozáskor vibrálna a levegő. Azóta is beszélünk, találkoztunk is megittunk egy kávét de nem történt semmi. Most pedig teljesen gyomoridegem van, félek a szakítástól, félek hogy nagyon fog neki fájni és lehet hogy énis megbánom a dolgot...érzi rajtam hogy nincs rendben valami, látom rajta a szomorúságot. A másik lányt pedig nem várattathatom a végtelenségig, mostmár ő is kivan, velem szeretne lenni.
Nem tudom mit csináljak, de így csak örlődöm magamban folyamatosan. Valakinek volt már hasonló? Vagy esetleg valami jótanács? normális válaszokat várnék...
F26
Jobb tanácsot én sem tudnék adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!