Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert csinalhatja?
Figyelt kérdés
Kb egy eve szakitottunk,vagy is en mondtam ki,hogy legyen vege mert egyre jobban ugy ereztem,hogy nem illunk egymashoz.A gondok fokepp osszekoltozes utan jottek elo.Szoval vege lett es mar csomoszor mondtam ki mert nem akarta tudomasul venni. Egy darabig azt hittem vegre megertette es ennek orultem is,majd elkezdett megint leveleket irogatni,hogy mi ujsag velem hogy vagyok es hogy szerinte mindketten hibasak voltunk rajott,de en megjobban hibas voltam es jottek a szemrehanyasok stb. Csak annyit reagaltsm,hogy szalljon mar le rolam mert mar komolyan unom amit csinal. Erre azt reagalja,ne hogy azt higyjem,hogy o velem foglalkozik mit gondolok en rola:/ Mar nem reagalok ink.semmit se mert meg kiforgatja a szavaim azt a keveset is es azt talalja mondani,hogy en zaklatom ot. Az ilyen mikor erti meg vegre,hogy vege? Igazabol van mar alakuloban egy kapcsolat es nagyon nem szeretnem,ha miatta nem jonne ossze. Volt mar hasonlo valakinel es kb mikor szivodott fel vegre az exe?2016. nov. 12. 06:37
1/1 anonim válasza:
Akkor fog felszivodni, amikor vegre letiltod mindenhonnan, es nem valaszolgatsz neki a hulyesegeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!