Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most akkor mi van? Nem értek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Nem értek semmit, csak szájhősködik?

Figyelt kérdés
Életem szerelme.... 2 éve ismertem meg azóta húzódik a dolog. Egy gyerekes apuka, aki egy ideig velem csalta az otthoniakat.. a gyereke anyját. Aztán elhagyta a gyerek anyját, a gyereket nem, minden héten 2x láthatta, együtt voltunk majdnem egy évet, aztán egyik napról a másikra megváltozott, már nem én kellettem neki. Ez volt márciusba, tehát márciusban dobott engem, és visszament a gyereke anyjához.. elfogadtam, túlléptem rajta. Kb 2-3 hónapja újra írogatni, hívogatni kezdett, eleinte nem érdekelt, mert a kapcsolatunknak nagyon csúnyán lett vége, telefonon dobott engem, még csak nem is személyesen, de aztán felvettem, és találkoztunk, aztán egyutt voltunk.. ezt korulbelul minden héten eljátszotta 2x, én meg.. hát végulis ő az életem elso nagy szerelme, hagytam, hogy tortenjenek a dolgok. Aztan egyik este sokat ittunk, es ilyenkor, estenkent az apuka, az en exem.. hat hogy mondjam..o alkoholista.legalabbis nagyon nagy problemai vannak az alkohollal. Szoval csorgott a telefonja vagy 6x, es en felvettem. Hát a gyerek anyja volt az, es kerdezgette, hogy hol van az apuka.. hat en meg szepen elkuldtem melegebb eghajlatra, mert majusban, mint utobb megtudtam, azert dobott az exem, mert a gyerek anyja zsarolta, hogyha nem megy vissza hozza, akkor nem lathatja a gyereket. Az exemnek pedig a gyerek az elso, igy hat visszament. Na szoval elkuldtem a not a ...piacra... reggel elment az exem, es hat jol tudta a no, hogy velem volt... de megis egyutt maradt vele... ez egy hónapja tortenhetett, azota tegnap elott keresett csak az exem, de en csak kesobb tudtam visszahivni, na most meg nem az exem, hanem az anyuka vette fel a telefont, es mondott rólam nagyon sértő, és primitív dolgokat.. masnap keresett az exem, egyutt voltunk megint, viszont nem tudta senki sem, hogy hol van, mert csak ugy eljott otthonrol, allitasa szerint mert engem akart látni. Az exem anyukaja irogatott mar ram, hogy mondjam el, hogyha velem van e a fia.. mondtam neki, hogy igen; velem volt. Kerdezte, hogy ezek utan visszafogadnam-e.. mondtam, hogy igen, mert szeretem. Azt mondta, hogy o minket tamogat, mert a fian akkor latta csak azt, hogy boldog. Az exem azt mondta, hogyha megbocsajtok neki, ujra osszejohetnenk.. ennek 2 napja.. azota nem keres. Valami tanácsotok van? Valami, amit en nem látok, és teljesen egyértelmű, csak én nem veszem észre, mert szerelmes vagyok? Csak meg akart megint kapni testileg? Ennyi lehetett? Es ahhoz, hogy beadjam a derekam, ilyen számomra csábító dolgokat mondani, hogy szeret, meg hogy újra akar engem? Lehet csak szájhős.. en 22, pasi 30, gyerek 2 es fel.... legyszi van valami meglátásotok? ez sohasem fog koztunk mukodni? Miert csinalja ezt? Nem tudok kiigazodni, és teljesen kétségbe vagyok esve..
2016. nov. 7. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, pontosan látod, milyen alja egy ember, pontosan látod, hogy nem lesz közös boldog jövőtök, mégis mi a pcsa tart vissza attól, hogy most, ebben a pillanatban kiadd az útját??! Mi az istenre vársz még? Nem értem, komolyan, valahogy nem tudok empatizálni az önsorsrontókkal.
2016. nov. 10. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Es pontosan mi a jo hetszentsegu lopikulaert allsz meg szoba ezzel a "teremtmennyel"? Eskuszom, nehany embernek az kell, hogy szenvedjenek. Anelkul nem erzik, hogy porog az elet vagy hogy elfoglaltak.
2016. nov. 10. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy, ő sem tudja pontosan mit akar. Tudja hogy nem egy főnyeremény valószínűleg..

Az alkoholizmus más betegség tünete általában..depi, stb.

Ha annyira fontos neked támogasd mint barátot de NE kerülj vele egyenlőre közelebbi kapcsolatba. De nagy terhet veszel magadra csak hogy tudd!! Másrészt nálad fog megint kikötni akkor. És, ismétlem, a depisek családtagjai is reaktív depiben szenvednek nem tudod mit veszel magadra.

Én tudom, egy évig a fejem tetejére álltam nem változtott semmi! Nekik nincs akaratuk legalábbis gyenge alapokon állnak..

Véleményem szerint az anyóstól külön szemétség hogy téged, mint fiatal lányt belerángat ebbe:(( valaki írta hogy neked is lesz egy gyereked és lelép-egyszer már megtette!!

Gyenge alapokon álló kapcsolat, gyenge emberekkel sajnos.

Nem sok jó fog történni veletek attól tartok..

2016. nov. 11. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:

..amúgy nem lehet az anyja hergeli hogy hagyja ott a családját??? .. kérdezd már meg!! már a szerelmed..!

Biztos otthon b..szogatja az asszony, perszehogy menekül. Anyós már tudja mivel jár az alkoholizmus tuti volt a családban ilyen-talán az apja..Ő nem akar vele együtt élni:D...Te meg majd megtudod mivel jár ez: ájulásig ivás, detox, ágybavizelés, elvonási tünetek!-amikor két pokróc mellett már ráfekszel hogy melegítsd-önfeláldozóan..- annyira rázza a hideg meg ilyen "romantikus" dolgok. Ez nem szerelem!!!

Én középkorú vagyok nem tudtam milyen, nem volt tétje /amúgy már nem iszik időnként jött csak rá de beteg../, már voltam házas, van gyerekem is, de te el fogod nagyon cs..szni az életed ha nem változik jó irányba a dolog és hát: a jelleme az ami igazán nyugtalanító..! ugye nem akarsz az előző nej sorsára jutni?

Írhatsz privit mondom, én ezen átmentem. Most már ritkán találkozunk de segítem...a tűzzel játszik aki magára vesz ekkora terhet..

2016. nov. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!