Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most akkor mi van? Nem értek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Nem értek semmit, csak szájhősködik?

Figyelt kérdés
Életem szerelme.... 2 éve ismertem meg azóta húzódik a dolog. Egy gyerekes apuka, aki egy ideig velem csalta az otthoniakat.. a gyereke anyját. Aztán elhagyta a gyerek anyját, a gyereket nem, minden héten 2x láthatta, együtt voltunk majdnem egy évet, aztán egyik napról a másikra megváltozott, már nem én kellettem neki. Ez volt márciusba, tehát márciusban dobott engem, és visszament a gyereke anyjához.. elfogadtam, túlléptem rajta. Kb 2-3 hónapja újra írogatni, hívogatni kezdett, eleinte nem érdekelt, mert a kapcsolatunknak nagyon csúnyán lett vége, telefonon dobott engem, még csak nem is személyesen, de aztán felvettem, és találkoztunk, aztán egyutt voltunk.. ezt korulbelul minden héten eljátszotta 2x, én meg.. hát végulis ő az életem elso nagy szerelme, hagytam, hogy tortenjenek a dolgok. Aztan egyik este sokat ittunk, es ilyenkor, estenkent az apuka, az en exem.. hat hogy mondjam..o alkoholista.legalabbis nagyon nagy problemai vannak az alkohollal. Szoval csorgott a telefonja vagy 6x, es en felvettem. Hát a gyerek anyja volt az, es kerdezgette, hogy hol van az apuka.. hat en meg szepen elkuldtem melegebb eghajlatra, mert majusban, mint utobb megtudtam, azert dobott az exem, mert a gyerek anyja zsarolta, hogyha nem megy vissza hozza, akkor nem lathatja a gyereket. Az exemnek pedig a gyerek az elso, igy hat visszament. Na szoval elkuldtem a not a ...piacra... reggel elment az exem, es hat jol tudta a no, hogy velem volt... de megis egyutt maradt vele... ez egy hónapja tortenhetett, azota tegnap elott keresett csak az exem, de en csak kesobb tudtam visszahivni, na most meg nem az exem, hanem az anyuka vette fel a telefont, es mondott rólam nagyon sértő, és primitív dolgokat.. masnap keresett az exem, egyutt voltunk megint, viszont nem tudta senki sem, hogy hol van, mert csak ugy eljott otthonrol, allitasa szerint mert engem akart látni. Az exem anyukaja irogatott mar ram, hogy mondjam el, hogyha velem van e a fia.. mondtam neki, hogy igen; velem volt. Kerdezte, hogy ezek utan visszafogadnam-e.. mondtam, hogy igen, mert szeretem. Azt mondta, hogy o minket tamogat, mert a fian akkor latta csak azt, hogy boldog. Az exem azt mondta, hogyha megbocsajtok neki, ujra osszejohetnenk.. ennek 2 napja.. azota nem keres. Valami tanácsotok van? Valami, amit en nem látok, és teljesen egyértelmű, csak én nem veszem észre, mert szerelmes vagyok? Csak meg akart megint kapni testileg? Ennyi lehetett? Es ahhoz, hogy beadjam a derekam, ilyen számomra csábító dolgokat mondani, hogy szeret, meg hogy újra akar engem? Lehet csak szájhős.. en 22, pasi 30, gyerek 2 es fel.... legyszi van valami meglátásotok? ez sohasem fog koztunk mukodni? Miert csinalja ezt? Nem tudok kiigazodni, és teljesen kétségbe vagyok esve..
2016. nov. 7. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Két vasat tart a tűzben, ennyi az egész. Persze, hogy azt mondja, hogy szeret meg minden, nyilván ha fasírtban van a gyereke anyjával, pont kapóra jössz egy numerára, utána megy is vissza hozzá. Hagyd a francba, ne legyél már ennyire naív...
2016. nov. 7. 13:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A tanacsom, hogy tartsd magad tavol az ilyen utolso hulladek alja alkoholista emberektol. Ugyse fogod, mer' o a hatalmas big love, de na.
2016. nov. 7. 13:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Hmm, lehetséges, köszi a gyors választ :) :(
2016. nov. 7. 13:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen igazad van. Sajnos. Köszönöm, az életemet mentitek meg most, hogy rossz irányba sodorjam magam, és leálljak megint egy ilyen emberrel. Köszönöm.
2016. nov. 7. 13:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Mónika show. De tényleg. Mindenki egy világi marha a történetben. Az lenne a legjobb, ha soha többet nem kerülne kapcsoltba egyik résztvevő sem a másikkal.
2016. nov. 7. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet valaki szerelmes egy ilyen utolsó alkoholista, gerinctelen senkiháziba?? Komolyan nem értem, magyarázza már el valaki, egyesek mit esznek az ilyen férgeken..

Kérdező az egész sztori egy szánalmas szappanopera, végtelenül primitív szereplőkkel:

1. Egy alkoholista barom, aki csak játszadozik az életében felbukkanó naiv libák (mint te is) érzelmeivel. Egy primitív véglény, akit oda sodor a farka, ahol éppen jó neki, de egyébként telibeszarja mindkét nőt és csak a saját igényeit elégíti ki, teljesen hidegen hagyják mások érzelmei. Felelősségérzet nulla, a gyereknek is gyönyörű példát mutat a viselkedésével, a gyerek kifogás mögé bújik, mert arra rá lehet hárítani a döntései után a felelősséget. Csodás példány, tényleg, egy igazi emberi hulladék, akinek nem kéne, hogy egyáltalán legyen létjogosultsága. És te ebbe vagy szerelmes?? Igazi ösztönlény, kúrogat téged, kúrogatja a másik nőt, meg még ki tudja kit, amikről nem tudtok, oda megy, amelyik punci épp jobban vonzza az adott pillanatban. Igazi megbízható jellem tényleg, minden nő álma, pfff.

2. A gyerek anyja, aki egy szerencsétlen, buta, naiv nő, aki millió megaláztatás után is esélyt ad ennek a vadbaromnak, ahelyett, hogy továbblépne az életével.

3. És végül itt vagy te, kérdező.. kár is a szóért. Nem elég, hogy nincs egy fikarcnyi önbecsülésed vagy tartásod, még mérhetetlenül buta is vagy mellé, ha azt hiszed, hogy erre az emberre bármikor tudnál alapozni. Egy taknyos zsebkendőt nem bíznék egy ilyen alakra, nemhogy az életem. Oké, hogy szerelmes vagy, de ettől még miért kell meghülyülni?? Teljesen elment az eszed?? Hiszen látod, mit művel ez az ember, látod, hogy alkoholista, látod, hogy gerinctelen, hiszen veled csalta a gyereke anyját, könyörgöm, aztán meg téged vele. Vannak olyan nők, akik szeretnek szenvedni, ezért szépen felveszik a szemellenzőt, de ha te nem akarsz olyan sorsra jutni, mint a kedves életedszerelme élettársa akkor olyan messzire menekülsz, amennyire csak tudsz. Kihasznál, játszik veled, te pedig hagyod neki és csaholsz utána, mint egy pincsikutya. Elpazaroltál 2 évet erre a hulladékra, még hányat akarsz elpazarolni, mielőtt téged is felcsinál majd lelép a harmadik hülyíthető fruskával, hogy aztán majd hármótok között ingázzon? Embereld meg magad és gyakorold az önuralmat, nincs az a szerelem a világon, amin ne tudna az ember túllépni, csak használni kéne az agyad is néha, nem dísznek van az ott. Az emberrel meg szakíts meg minden kapcsolatot (beleértve az anyját meg egyéb pereputtyot) és örülj, hogy ezt ennyivel megúsztad.

2016. nov. 7. 15:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Egy foglalt férfivel lenni pont ennyit jelent, amennyit:kiegészítés vagy neki az asszony mellé.Az alkoholizmusa meg egyenesen taszító.
2016. nov. 8. 06:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Kérdező! hatosnak igaza lehet..:( Én is voltam alkoholista pasival kapcsolatba /szerelemmel/ ne számíts sok jóra.

Nem akarsz boldog lenni és olyat találni akinek fontos is vagy? Ha az lennél nem így viselkedne...bár nem olvastam végig teljesen de az az érzésem totál alárendeled magad.

Kicsit próbálj meg eltávolodni tőle és úgy szemlélni a kapcsolatotokat /ez az??../ ..nehéz ügy legtöbbször depivel társul náluk..csak hogy tudd a hozzátartozók is reaktív depiben szenvednek az ilyen embereknél...

az anyós meg jó hogy örül mert gondolom te nem b..sztatod az embert, a kedvében jársz,stb.:( pont ez ilyen nőket szokták mint mi,kihasználni..

Hirtelen ennyi jutott csak eszembe most nem tudok belemélyedni jobban a témába..

2016. nov. 10. 15:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, a nyolcas vagyok alaposan átolvastam amit a hatos írt..kicsit szélsőséges de a lényegét megragadta..és a döbbenet az hogy én is mindig arra jutok: örülök hogy ennyivel megúsztam. Voltak öngyilkossági kísérletek, ablakon való kilógás a hetedikről, stb. Megkérdeztem egy pszichológust azt mondta ha ő nem akar javulni maximum te fogsz rámenni.

Gondolod megváltozik még az ember?

2016. nov. 10. 15:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. már inkább többet dolgozik, csak legyen pénze borra meg sörre.. most előadta nekem, hogy ő rákos és hogy menjek el vele orvoshoz. Úgy érzem ez az egész "kapcsolat" egy nagy hazugság. Állandóan a gyerekre hárítja a dolgokat..hogy a gyerek miatt nem tud eljönni otthonról mert hogy attól fél, hogy a gyerek megutálja amiatt, hogy elhagyta az anyját, meg hogy csak ritkán láthatná.. de hát a gyereknek csak jobb lenne, hogyha nem lenne feszült, veszekedős otthoni hangulatban.
2016. nov. 10. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!