Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom vissza szerezni az exem?
Figyelt kérdés
23/F
Nagyon szeretem és nem tudok tovább lépni.
Azt írta már nem akar semmit és ne akarjak lehetetlent. De biztos van valami megoldás.
Kérlek segítsetek. Nagyon fontos. Nagyon szeretem őt és jobban mint bármi mást.Mit tudnék tenni?
Kérlek adjatok tippet vagy ötletet hogyan tudnám meg változtatni a gondolkodását vagy hogy esélyt adjon nekem.
2016. nov. 4. 10:19
1/7 anonim válasza:
Leginkabb azzal, hogy beken hagyod. En ilyen esetben mar maximum szanalmat tudtam erezni, amikor az exem egyszeruen nem ertette meg, hogy vege.
2/7 anonim válasza:
"Kérlek adjatok tippet vagy ötletet ..."
Itt az én tippem:
Viselkedj az életkorodnak megfelelően!Allitolag 23 eves vagy......
3/7 Szergej55 válasza:
Nem, öregem, nincs. Ne alázd magad tovább.
4/7 anonim válasza:
Hiába is írnánk bármit.
A kissebbségi komplexusoddal van a baj.
6/7 anonim válasza:
Már elnézést kérek, de nem hiszem hogy kioktatást és bunkó kommenteket kért volna a kérdező. Ha nem tudtok segíteni szerintem ti is inkább lépjetek tovább ;) . Annyira buták az emberek,vége egy kapcsolatnak és egyből lépjünk tovább? A kedves kérdezők tudják az okát? Mi van akkor ha a két fél még ugyanúgy szereti egymást csak a hölgy esetleg nagyon megsértődött valamin és a kérdező csak vissza akarja szerezni mert szereti? Tudjátok az előzményeket? Nem hiszem , akkor meg ne okoskodhatok, ha segíteni nem tudtok.
7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsónak nagyon szépen köszönöm.
igen manapság az emberek bunkók és csak sértegetik a másikat..
2016. nov. 10. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!