Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen most?
Figyelt kérdés
Tehát..1 hónapja szakítottam a barátnőmmel (ő is lány) és nagyon úgy néz ki ,hogy ő már túllépett ezen,nem keres fel engem,nem is érdeklődik irántam,és az üzeneteimre is nagyon ritkán válaszol.Nekem nagyon fáj ez az egész,azt sem tudom hogyan tereljem el a gondolataimat,mert ha eszembe ju elkezdek sírni mert annyira hiányzik az ami régen volt köztünk és nem tudom lezárni,nem akarom elveszíteni mert nincs itt még egy olyan mint ő.És nincs ennél rosszabb helyzet,mint amikor az ember végignézi,hogy túllépnek rajta ő pedig még ezen sír..borzalmas érzés:(nem tudom elfogdani,hogy ennyire lecserélhető vagyok,annyi mindent tettem érte és nem tudom,hogyan felejtsem el,de nem tudom meddig bírom még..
19/L
2016. okt. 31. 21:47
1/4 A kérdező kommentje:
én is lány vagyok* bocsi az 1. mondatban elírtam..
2016. okt. 31. 21:48
3/4 A kérdező kommentje:
szerelem volt igen..
2016. okt. 31. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!