Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mit tudok tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beviz Elek kérdése:

Szakítás után mit tudok tenni az eljegyzési gyűrűvel, ti mit csináltatok vele?

Figyelt kérdés

-Az exem itt hagyta, nem kell neki.

-Kidobni nem akarom, nem teszkós gyűrű

-Ha lesz következő, neki nem akarom adni

-Tartogatni nem akarom, főleg ha lesz újra párom

-Eladni sajnálnám, vicc összeget kapnék az árához képest, na meg ki venné meg?

Ez egy valódi szimbólum számomra, legszívesebben megtartanám de ha jól sejtem a csajok nem szeretnék tudni hogy az exnek vásárolt gyűrű a szekrényben lapul. Azt viszont nehezen tudom elképzelni hogy más boldogan ránézzen (akár ha egy idegen megveszi), hiszen ezt valakinek egyszer megvették, kb mintha a használt bugyiját adnám tovább.

Aki átesett ilyenen az mit csinált?

2016. okt. 24. 18:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A gyümölcsfa sem kérdi, ki érdemli meg a gyümölcsöt csak terem magától..:D by Khalil Gibran
2016. okt. 24. 19:07
 12/20 A kérdező kommentje:

Te vagy a napom fénypontja, ez tetszik :D

2016. okt. 24. 19:11
 13/20 anonim ***** válasza:
10-es vagyok! Örülök neki, ha jó tippet adtam! :D Csak nem horgászol te is? :)
2016. okt. 24. 19:20
 14/20 A kérdező kommentje:
Igazából nem, de lehet akkor veszek egy Makita akksis fúrót belőle :D
2016. okt. 24. 19:26
 15/20 anonim ***** válasza:
#10-es vagyok ismét! A Makita az jó! Az örök élet plusz egy nap! Tovább tart, mint bármelyik házasság! Már megéri! :D ja, és abban biztosan nem fogsz csalódni! :D
2016. okt. 24. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én eladtam!

Mind a négyet!

2016. okt. 24. 20:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ha téged az aksis fúró tesz boldoggá, akkor inkább cseréld arra. Hidd el a gyűrű csak egy tárgy, és ehhez a példányhoz már kellemetlen élmények társulnak.

Próbáld meg olyasmire cserélni, ami boldogságot nyújt (a jótékonykodós ötlet sem rossz, nem azért kell ezt megtenni, mert annyira hűha az értéke, hanem, hogy lelkileg jobb legyen, de ha nem akarod elkótyavetyélni, akkor menj el belőle valamit csinálni amit szeretsz, vagy vegyél valamit ami örömet okoz)

2016. okt. 24. 20:18
 18/20 A kérdező kommentje:

Pont ezaz, hogy nem társulnak kellemetlen élmények hozzá. Csak a leendő barátnő miatt kellene eltüntessem, hiszen nem venné jó néven ha összebútorozás után még tartogatnám.

Az én részemről múlt el a dolog, de szép volt, jó volt, és sokat veszítettem volna ha nem lehetett volna részem benne. Szeretnék mindenre emlékezni amin àtmentünk és amit tanultam az évek alatt.

2016. okt. 24. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kapcsolódik hozzá rossz emlék, akkor meg egyelőre tartsd meg, amíg kiderül, hogy mi legyen vele.

Az új párnak meg nem kell mutogatni :)

2016. okt. 24. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Amit valaki korábban írt, az jó ötlet lehet szerintem. Tedd el a gyűrűt, nem kell a leendő barátnőnek tudni, hogy ilyen is van. Ha pedig egyszer aktuális lesz - beolvasztani, új ékszert készíttetni belőle. Feltéve persze, hogy nem vagy babonás, hogy rosszat hoz. :D Viszont lehet akár jelképes is: a régi ékszerből újat - a régi kapcsolat elmúlása hozza az új boldogságot. Bár ez már kicsit túlmagyarázás, de talán érted. :)
2016. okt. 26. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!