Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után mit tudok tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beviz Elek kérdése:

Szakítás után mit tudok tenni az eljegyzési gyűrűvel, ti mit csináltatok vele?

Figyelt kérdés

-Az exem itt hagyta, nem kell neki.

-Kidobni nem akarom, nem teszkós gyűrű

-Ha lesz következő, neki nem akarom adni

-Tartogatni nem akarom, főleg ha lesz újra párom

-Eladni sajnálnám, vicc összeget kapnék az árához képest, na meg ki venné meg?

Ez egy valódi szimbólum számomra, legszívesebben megtartanám de ha jól sejtem a csajok nem szeretnék tudni hogy az exnek vásárolt gyűrű a szekrényben lapul. Azt viszont nehezen tudom elképzelni hogy más boldogan ránézzen (akár ha egy idegen megveszi), hiszen ezt valakinek egyszer megvették, kb mintha a használt bugyiját adnám tovább.

Aki átesett ilyenen az mit csinált?

2016. okt. 24. 18:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Tesónak?
2016. okt. 24. 18:35
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Add el. Komolyan. Ha nagyon úgy vagy vele, ajánld fel jótékony célra az összeget
2016. okt. 24. 18:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem zálogházba kell bevágni, hirdesd meg a neten, és kaphatsz érte elfogadható árat. Még mindig jobb, mintha bukod az árát.
2016. okt. 24. 18:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Készítess az anyagából másikat magadnak vagy valakinek. Esetleg ha van egyéb felesleges ékszered, azt is hozzáolvasztattadhatod.
2016. okt. 24. 18:40
 5/20 A kérdező kommentje:

Annyira nem drága hogy nagyon jótékonykodni lehessen vele. Arany+gyémánt de nem az a drága kategória, munkásember vagyok én is :D

Inkább az az értéke hogy saját ízlésre lett csináltatva.

Ti megvennétek más használt gyűrűjét?

2016. okt. 24. 18:43
 6/20 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem hirdesd meg egy raszoruloknak keazult facebook oldalon. Valaki nagyon halas lenne erte, neked pedig jo erzes lenne :)
2016. okt. 24. 18:47
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Átalakíttatnám, hogy ne hasson annyira eljegyzési gyűrűnek, hanem kicsit egyszerűbbnek és az Édesanyámnak ajándékoznám mondjuk Karácsonyra.
2016. okt. 24. 18:47
 8/20 A kérdező kommentje:

Ez akár elgondolkodtató is lehet, egyetlen gondom hogy jószívűen odaadom valakinek aki csak eljátsza a rászorulót majd eladja. Nem tudni hogy ki érdemli meg sajnos.

Egy gyűrűnek eszmei értéke van. Kapott egy olcsóbb kocsit, de nem vagyunk olyan viszonyban hogy gyűrűt adjak neki. Egy normális családban egyébként jó õtlet lenne.

2016. okt. 24. 18:53
 9/20 anonim ***** válasza:
Anya megtartotta az övét, amit az ex-vőlegényétől kapott (a pasi ragaszkodott hozzá, hogy tartsa meg), ő csináltatott belőle másikat.
2016. okt. 24. 18:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a válásunk után az én gyűrűmet beadtam a zaciba és az árából vettem magamnak egy horgászbotot! :D nem akartam, hogy a gyűrű megmaradjon emléknek, mivel nem jó élmények kötnek hozzá, csak sok fájdalom! Az új peca meg mindig jól jön egy horgásznak! :)
2016. okt. 24. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!