Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem arra, hogy újra együtt legyünk?
2 hete szakított velem a párom, nekem rettenetesen hiányzik... kihűlt a kapcsolatunk, mert sokat tanult és nem tudtunk eleget együtt lenni, amit be is látott, amikor szakítottunk. Azóta találkoztunk egyszer és azt mondta, ha gondolom, akkor beszélgethetünk és akár novemberben találkozhatunk is, hogy újra átbeszéljük a dolgokat, de nagyobb esélyt lát arra, hogy márciusban újra elővegyük ezt a dolgot az újrakezdős dolgot.
Tudom, hogy legbelül szeret, de makacs és magának se vallja be ezeket. Ez az ellaposodás elnyomott benne minden olyan dolgot, amit ő jónak látott ebben a kapcsolatban, mert amíg nem kezdődött el az egyetem semmi problémánk nem volt, boldogok voltunk.
Szerintetek valahogy meg lehet oldani, hogy ne a múltból éljen, amikor találkozunk novemberben és felvetem neki, hogy mi lenne, ha nem "folytatnánk", hanem újra elkezdenénk randizni.
Én is egyetemista vagyok, barátnőm is... Neki se egyszerű ráadásul kollégiumos, szóval hétvégente szeret otthon lenni. Így hát hétvégéket sokszor töltjük náluk, de itt is szoktuk nálam. Vizsgaszünet amikor hajrá van akkor esetleg 2 hétig nem találkozunk de ez a maximum.
Nincs időtök egymásra az innentől kezdve régen rossz, az a kapcsolat felejtős. Nincs olyan, hogy nincs időd, nem tanulhatsz minden másodpercben... Ez képtelenség, és igen ott lenne a pillanat amit veled tölthetne, de helyette otthon pihen, barátnőkkel lógott akármi...
Szóval elhanyagolt mondjuk úgy, szakdoga, szakmai gyakorlat minden mellett kell lennie időd arra akit szeretsz, mert örülsz hogy látod és feltöltődsz tőle.
Tehát ez valaminek a jele, és ez annak a jele hogy az ő életében nem foglalsz el egy olyan helyet, ami egy komoly kapcsolathoz kell, házassághoz és közös élethez, ez most kiderült. Még pazarolhatjátok az időt egymás mellett, de szerintem teljesen felesleges, én a helyedben nem folytatnám. Bár ha szerelmes az ember nem tud racionális döntéseket hozni ez igaz
Előző voltam, hol normális ez, hogy ő nem akar találkozni, és azt mondja kihűlt a kapcsolatotok, zárjátok le, te meg futsz utána.
Persze hogy kihűlt ha szarik bele, istenem, én is csináltam hülyeséget az életemben, de igaz a mondás mindenki a saját kárán tanul...
Ez nem bunkóság, ez tény, de miért nem kérdezed meg néhány sör után a barátaidat? Az nem csak a gátlásokat oldja, szabad szájúbb leszel, és igaz a mondás, hogy a részeg ember mindig őszinte.
Ezt így felvázolod, nem hiszem el, hogy nem hasonlóképp reagálnának, csak tőlük nem vennéd ezt sértésnek, mert ők a barátaid és nem egy számodra ismeretlen ember.
Te biztos bölcsész vagy, a fiú meg mérnök, mi?
Általában ezért nem szokott sosem működni az ilyen páros, mert a "gyengébb" szakot végző többet unatkozik, és egy cseppet sincs megértéssel a másik fél felé. Ha van őszinte szeretet és szerelem, akkor az megérti a másik baját, és ahol tud, ott segít neki. (ha már előrehaladottabb a kapcsolat)
mindenki hibázhat... első alkalomnál ezt mondani, hogy mi lesz ha gyereketek lesz blabla. mintha nem tudna változni az ember és tanulni a hibájából...
ha csak ennyi az oka a szakításnak, akkor szerintem megér még egy próbát. iskolába járás, szakdolgozat, esetleg gyakornoki munka mellett pedig szerintem nem feltétlenül van energiája az embernek aztán még mással foglalkozni. nyilván van akinek van még erre kapacitása, de nem mindenki ilyen. sokan inkább már csak pihenni szeretnek, lazulni otthon. egyszerűen megértőbbnek kell lenni a másikkal, amikor az nehezebb időszakon megy keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!