Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A férfiak könnyebben túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak könnyebben túl teszik magukat egy szakításon, mint a nők?

Figyelt kérdés
Főleg akkor, ha nem azért szakítottatok mert rossz lett volna a kapcsolat, vagy ilyesmi.
2016. okt. 9. 22:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

1# Nem hiszek ilyesmit, sőt...

Csak ugye a férfiak realistábbak, mint a nők, és talán a férfiak kevésbé engednek teret az érzéseiknek, így egy szakításon is hamarabb túl vannak,nem?

2016. okt. 9. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez attól függ hogy melyik fél szakít, meg hogyan. Pl. exbarátnőm amikor szakított velem, én ott bőgtem, neki meg már ott volt egy új srác, kb olyan érzelmekkel rakott ki, mint a macskát székelni.

Mondjuk én is hamar túltettem magam rajta, mert sikerült erőt vennem magamon, hogy ne süllyedjek bele a szomorúságba, de ő kb meg sem érezte, csak lecserélt.

2016. okt. 9. 23:18
 13/16 Szergej55 ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2016. okt. 9. 23:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Én speciel igen. Sose rázott meg a szakítás különösebben. Estére már megint a számítógépet gyilkoltam, és "titta heppi" voltam :)
2016. okt. 10. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nemtől függ, engem csak az első szakításom viselt meg, mert az volt az első, de viszonylag hamar túlléptem rajta, csak magamat sajnáltam igazából, nem a kapcsolatot. A srác meg mindig írogatott utána, kb. többet mint a kapcsolatunk alatt. :D Mondjuk gondolom sajnálatból. A második kapcsolatom miatt nem is sírtam, akkor is csak magamat sajnáltam, hogy már megint egy szerencsétlent fogtam ki. Viszont ha a mostani barátommal szakítanunk kéne, akibe szerelmes is vagyok, tuti években kéne számolni azt az időt, amíg túl teszem magam rajta. Szerintem ez kapcsolat minőségétől, az adott felek érzelmeitől függ, ki milyen hamar teszi magát túl rajta.
2016. okt. 10. 07:53
 16/16 anonim válasza:
Szia! Én lány vagyok, de több mint egy éve gyászolom a múltamat. Magamból kiindulva igenis vannak még lelkizős csajok, tehát minket is nagyon padlóra tud küldeni a szakítás.
2016. okt. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!