Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez milyen "munka"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen "munka" volt részükről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Csupàn csak véleményekre lennék kívàncsi, illetve ki kell írnom magamból ezt a hatalmas csalódottsàgot. Szóval a volt párom,aki igazándiból soha nem volt a párom, mivel kiderült,hogy végig másba volt szerelmes kapcsolatunk alatt..tehát van egy 3 hónapos babánk. Minap találtam bizonyos képeket,amik igazából beszélgetések,amikben egy kislánnyal beszél arról,hogy mennyire szeretik egymást,és mikor terhes voltam összejártak,amikor épp a lakás rendezése volt a műsoron. Kiságy..blabla. Mai napig tartották a kapcsolatot. Én egèsz nap a babával,természetesen..ő pedig közben szerelmet vall egy csit.rinek. Nagyon akarta a babát,semmit nem vettem észre,nagyon profik voltak...idáig. Összetörtem. Nem fogom fel. Nem hiszem el,hogy ennyire nem tisztelt,a gyermekét vártam. Egyedül vagyok a babával. Mentegetőzik,próbál tagadni. Nagyon csalódott vagyok, hisz kiderülz,hogy párhuzamosan volt velünk. A lány tudott rólam,van barátja,aki semmit sem sejt. A lányt az sem èrdekelte,hogy babánk lesz. Igazi gerinctelenek. Hogyan lehet ezt feldolgozni? Kimerült vagyok, a baba nem érezheti az én feszültségem. Próbálok nagyon jól bánni vele. Minden szeretetet megadni neki. Egy nő" miért nem gondol bele abba,hogy mi lesz a babàval a f.s.zhiánya miatt? Illetve a baba apja miért nem gondolt bele...képes lett volna elhagyni terhesen,ha a kis k.va hajlando lett volna vele lenni. Borzaszto volt azt olvasni,hogy szereti,ő kell neki. Csak sírok. Az éveimet vették el. Hazudtak. Mindenkinek. És ki az áldozat? A gyerek. Milyen nő az ilyen? Milyen az a férfi,aki másra vágyik,közben hazudja,hogy szeret? Egyáltalán, mièrt tartja más nővel a kapcsolatot a hàtam mőgött,profin a szemembe hazudva,hogy nincs a képben 2,5éve? Bocsánat, kikészültem. Megszakadt a szivem,fàj mindenem. Nem kívánom az érzést senkinek. Az ilyen kv.ák járnak jól a világban. Esetleg tippek?
2016. okt. 9. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled.

De ne sírj kérlek, próbálj higadt maradni. -Nem te hibáztál!

Édesanya vagy, nő vagy és férfit érdemelsz-a kicsid apát.

A párod nem férfi és nem apa (csak biológialag).

Legtöbb mai "lányka"ilyen,de a párodnak nincs mentsége.

Kívánom, hogy legyen segítséged ezt feldolgozni, testvér, szülő, barát,munkatárs....

2016. okt. 9. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Ez tényleg szemétség volt. De valamilyen szinten te is hibás vagy,valamit nem adtál meg a párodnak,ha ilyet csinált,szóval nem csak kis k.a. a hibás.
2016. okt. 9. 22:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Többet adtam neki,mint amennyit érdemelt..
2016. okt. 9. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Mi az hogy nem adott meg neki? Álljál már le csórikám, marhára nem látsz bele semmibe. Én itt egy aljas söpredéket látok, aki nem tisztelte annyira a párját, és a gyermeke anyját, hogy ne keféljen félre egy tiniribizlivel, ameddig a párja a gyerekét várja. Meg eldobta magától a saját gyerekét azzal, hogy félrement a kis pitsával. A kis pitsa meg gondolom élvezte, hogy egy apukát el tudott hódítani...

Kedves kérdező, neked annyit üzenek, hogy legyél erős, legyen sok boldogságod a piciben, és legyél jó anyuka :)

28/F

2016. okt. 9. 22:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,és igen..fàj,hogy nem tisztelt,mint a gyermeke anyját,ès egy tinilányka izgatta, akit most meg is mutatnék,annyira szép,de nem süllyedek a szintjükre. Vártam a gyereket..közben tini lo.t.yonak írja,hogy minden nő irigyelheti a testét,tőle akar gyereket,azt akarja,hogy a felesége legyen. Fantadztikusan érzem magam ezek után. Mint egy darab szhar.
2016. okt. 9. 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert te 4-es sokkal jobban bele látsz igaz?
2016. okt. 9. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyit belelátok, hogy nincs arra mentség, hogy valaki akkor megy félre, amikor a párja terhes. Ennyi.
2016. okt. 9. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, lépj tovább. Ez a legjobb, amit tehetsz, az senkinek se jó, ha azon rágódsz, hogy velük mi van, mit gondoltak, hogy képzelték, mit csinál most.

Koncentrálj a jövőre: van egy csodálatos babád, sose leszel egyedül, van családod.

Nekik lehet, hogy sose lesz, de ez az ő bajuk.

Ezzel nekik kell tudni elszámolni, hogy tehették ezt, nem pedig neked. Te tiszta lelkiismerettel lépsz tovább. Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak támogatni, amikor csak szükséged van rá.

Persze lesz olyan, aki jön a "te hibád, ha megcsalt" valamelyik változatával, de ezzel csak saját magáról mond ítéletet: pont ilyen hűtlen, erkölcstelen xar alak, akinek csak egy kis kifogás kell, és már mászik is rá másra.

Aki nem ilyen, az elfordul tőlük, főleg ha a kiscsajt vállalhatatlanul fiatalka.

Majd visszakapják ők ezt egymástól!

Most nem hiszed el, de fél év múlva teljesen jól leszel, és ők semmit se fognak neked már jelenteni. Életed legjobb döntésének fogod tartani, hogy kidobtad ezt a majmot.

Gyorsan elrepül pár hónap, minden rendeződik, és újra boldog leszel.

Most nyugodtan sírj, dühöngj, és gyászoló meg a kapcsolatot, hogy le tudd zárni. Most ennek van ideje.

Kitartást, pár hét és sokkal jobb lesz!

Tanultál ebből is, legközelebb okosabb és erősebb leszel.

2016. okt. 9. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyen férgek mindig visszakapják,majd meglátod,inkább örülj hogy megszabadultál tőle.
2016. okt. 9. 23:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 12. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!