Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok a párotokat, ha miatta rúgnak ki már a harmadik munkahelyről,1 év alatt?
Ez volt a harmadik munkahelyünk ahol voltunk. Eddig mindenhol a páromat dobták ki, én meg felmondtam,hogy ne marajon egyedül. (Szállós munka) stabil otthonunk nincsen még. Most feldobtam az ötletet hogy mi lenne ha nem mondanék fel. De aztán annyira bevágta a durcit,hogy idegből felmondtam mégis. Nekem kiváló angol és német nyelvtudásom van,hívtak eg csomoszor kulfoldre dolgozni,de mivel o nem beszel nyelvet,ezert nem tudtam kimenni. Vagyis ha egyedul lennek sokkal tobbre lennek kepes,de vele eleg nehez. Az a baj sajnlalnam ot elhagyni! Ti mit tennetek?
24/N 36/F
Sajnálatból nem lehet megélni!
Te meg vedd észre,hogy lehúznak! Ha neked erre van szükséged,csináld. De szerintem többre is vihetnéd!
Én már egy ilyen "sajnálom" kapcsolatnak is örülnék:D
De amugy szánalmas.Dobd ki a francba sajnálj inkább engem,én még támogatnálak is.:D
Komolyan!
Ha beteg leszel vagy segítségre szorulsz ő mit fog tenni?
Te vagy a lány?
lol, mi a fenének dolgoztok 1 helyen? Össze vagytok nőve talán?
"sajnlalnam ot elhagyni"
ő nem fog téged sajnálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!