Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti hogyan dolgoztátok fel h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan dolgoztátok fel h az akit szerettek mással van?

Figyelt kérdés

Aljas módon szakitott, hazudgált és titkolozott, úgyhogy igazából nem is lenne okom bánkódni a pasi miatt,mert egy igazi tuskó volt,aki mondogatta az igaz szerelmet, közben meg egy fikarcnyit sem tett értem..

De bánt mert ő azt monta h mindent megtett érte, pedig még a külvilág is észrevette h nincs igy.

Hogy lehet vki ilyen gerinctelen férfi aki csak a f-rka tán megy? Lehet h csak az egómat bántja a dolog. És próbálok küzdeni a hiánya ellen,de néha eszembe jut és akkor rossz.

Hazudgálta h neki nem kell senki,meg soha nem fog szeretni semmit, tudom h ezek kamu dumák,de a férfiak miért ilyen szemetek ha szexet akarnak akkor minek etetik a nőket?

Egyik pillanatról a másikra megszakította velem a kapcsolatot sztem azért mert egy másik nő lett a képbe és azóta se tudom h mi van,hagyta h szenvedjek,és tudja h fáj. Ez is csak azt jelenti h soha nem szeretett igazán.

2016. okt. 9. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
megtanultam egyedül jó érezni magam, és aztán hamar jött más.
2016. okt. 9. 13:08
 2/5 A kérdező kommentje:
DE van olyan aki elég gyenge labilis érzelmileg, lelkileg, és azt hiszem én is olyan vagyok. De nem akarom az egész életemet ugy leélni h emiatt az egy pasi miatt bánkodok egész életemben,és nem tudok másra figyelni. Pedig máshoz meg nincs energiám,csak a szomoruságra.
2016. okt. 9. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Mikor történt? Ha nem rég, belefér. De ha már egy jó ideje, akkor el kellene terelned a figyelmed. Nálam is ez okozott gondot, ő szakított, mindenben én voltam a hibás közben meg ő már bepasizott :D Ki fogod heverni, de az én hibámból tanulj, próbál reálisan nézni az egészre. Én is tudtam, hogy az exem is hibás sok mindenben de az elején csak magamat okoltam, ma már rájöttem, nem én vagyok a legnagyobb hibás hanem ő.
2016. okt. 9. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Fél éve.
2016. okt. 9. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt az ocska gyengeseg dumat te meselted be magadnak. Ez csak dontes kerdese. En eldontottem hogy nem leszek o miatta rosszul es kesz.
2016. okt. 9. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!