Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan dolgoztátok fel h az akit szerettek mással van?
Aljas módon szakitott, hazudgált és titkolozott, úgyhogy igazából nem is lenne okom bánkódni a pasi miatt,mert egy igazi tuskó volt,aki mondogatta az igaz szerelmet, közben meg egy fikarcnyit sem tett értem..
De bánt mert ő azt monta h mindent megtett érte, pedig még a külvilág is észrevette h nincs igy.
Hogy lehet vki ilyen gerinctelen férfi aki csak a f-rka tán megy? Lehet h csak az egómat bántja a dolog. És próbálok küzdeni a hiánya ellen,de néha eszembe jut és akkor rossz.
Hazudgálta h neki nem kell senki,meg soha nem fog szeretni semmit, tudom h ezek kamu dumák,de a férfiak miért ilyen szemetek ha szexet akarnak akkor minek etetik a nőket?
Egyik pillanatról a másikra megszakította velem a kapcsolatot sztem azért mert egy másik nő lett a képbe és azóta se tudom h mi van,hagyta h szenvedjek,és tudja h fáj. Ez is csak azt jelenti h soha nem szeretett igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!