Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után szakítottunk 2 hete, tegnap megcsókolt mást, ma meg engem akar vissza?
Figyelt kérdés
Egy 22 éves fiúról van szó... Én szeretem, de nem értem, ha engem szeret, miért smárolt mással? Ti meg tudtok csókolni érzelem nélkül valakit (józanon)? Elvileg már rég rájött, hogy engem akar és nem is jelentett neki semmit, a csaj akar tőle valamit de ő lekoptatta. Nem nagyon értem...2016. szept. 28. 21:26
11/13 anonim válasza:
7# Egy nő fejében is vannak ilyen gondolatok. Csak szólok. Nehogy azt higyjétek,hogy egy nő nem vágyik másra csak rátok akivel kapcsolatban van.
12/13 anonim válasza:
Kivágott mint a taknyot, mert nem akart megcsalni. Aki miatt szakított az pofára ejtette, most sztornózna. Küld el a francba, szórakozzon mással.
13/13 A kérdező kommentje:
Ez tuti,hogy nem igaz, mert 1000% hogy nem akar semmit a csajtol. Ezt magatol a csajtol olvastam,hogy nem erti miert koptatta le a (volt)baratom mikor o annyira megkedvelte :D meg irogat is neki, a srac meg megengedte, hogy en irjak neki vissza.
Amugy koszonom szepen mindenkinek az oszinte valaszokat:)
2016. szept. 29. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!