Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fájdalmam mindig 8as, és semmi sem segít hosszútávon! Más is jár ebben a cipőben? Volt aki felállt innen?
Mosolygok, és azt mondom jól vagyok. Aztán a magányos estéken csak depizek, sírok, és néha megiszok egy-egy sört, de az állandó alkoholról már leszoktam másfél éve.
2-3 évvel ezelőtt volt a szakítás, azóta sem bírom elfelejteni. Új célokat szereztem, teszek értük, volt kapcsolatom is, de nem szerettem úgy. Tompította a fájdalmat, de ha ott volt az agyamra ment, ha nem volt ott, jött a depi.
Hullámzó a depi, hol jobb, hol rosszabb. Pszichológus sem tud segíteni. Azon kívül hogy beszéltet, őt nem tudja nekem visszaadni. Beszélni meg tudok, tudom mi a bajom, de segíteni senki sem segít. Ha elérek valamit, vagy boldog vagyok, azt kívánom bár velem örülne, bár a része lenne az életemnek. Befejezetlennek érzem a kapcsolatunk, de félek, ha újra megkérdezem lenne-e esélyünk együtt, akkor nemet válaszolna.
Sokat komolyodtam azóta, erősebb lettem, de ő ezt nem tudja. Nem is tudom hogy tudhatná meg, pedig lehet értékelné. A fájdalmam mindig 8as, és már elfáradtam abba, hogy elnyomjam ezt a fájdalmat. Viszont ha szabadjára engedném, akkor a halált kívánnám a végén, amit szintén nem akarok, nem akarok ugyanoda visszaesni ahol voltam.
Más állt már fel ilyenből?
Soha nem szabad egy masik ember megletetol fuggove tenni a boldogsagot.
elvezned kell a magaddal toltott idot is. Ha nem ment hat nem ment. Fajni faj,es ez normalis es meg kell gyaszolni.
de:mindig tudni kell,hogy jobb lesz. Evekig valaki mas miatt kikeszulve lenni az tul megy a normalison,es nem is szabad,es meg sem eri. Onmagad miatt nem.
En is pl par napja vagyok szingli. Faj,persze. Mai nap van,hogy normalisan tudtam enni.:) de tudom,hogy elmulik,es sokkal jobb lesz!:) van eselyunk megtalalni,akivel mukodhet.
Kérdező. Értem, már amennyire pár tőmondatból érteni lehet.
Ő most foglalt, van vkije? Mert, ha nincs, miért ne vehetnéd fel vele a kapcsolatot? Szépen, érdeklődően, lazán, nem rányomulva. Mit veszíthetsz?! Elutasít, az már meg volt. Ennél rosszabb már lehet.
A félelmeinket, fájdalmainkat, gátjainkat mi magunk hozzuk létre hibás gondolkodásmódunkkal. De, ugyanezzel az erővel visszájára is fordíthatjuk ezeket, ha úgy döntünk.
Az egonk az, ami általában irányít, ő véd bennünket, és a legfontosabb számára, h mi biztonságban legyünk. Most épp ráhallgatsz, mondván úgyis visszautasítana. Véd 1000-rel a további fájdalmaktól.
De lehet, ugyanígy az ego-d tart szomorúságban, h ne tudj nyitni másfelé, ne érjen semmi több ismeretlen és bizonyára (szerinte)fájdalmas tapasztalás.
Ugyanígy az egod az, aki sérülése miatt ösztönzött a fejlődésre, erősödésre. Ez pozitív amúgy.
No, menj győzd le az ego-dat, ne már a félelmeid, fájdalmaid legyenek az erősebbek! ... :)
Nem voltál önmagad, hagyjad már ezt a dumát légyszíves.
Ha elcsesztél valamit nem erre kell fogni, és nem picsogni kell, legközelebb majd okosabb leszel, ez volt a tanulópénz! (egyébként az ember mindig minden körülmények között ömaga, és felelős a tetteiért)
11es: Forditok magamra idot, csak magamnak elek, egy szenelyre tervezem az eletem. De jobb lenne vele.
12es: Tudtommal nincs parja, nem egy nagy csajozo. Fel akarom venni veke a kapcsolatot, es probalok pozitiv lenni. Remelem tenyleg nincs senkije.
13as: Honnan tudod, hogy ki voltam regen. Tudod az embernek van egy alap szemelyisege, amirol nehezen valtozik. Nekem sikerult, szamomra rosszabb iranyba. 1 eve visszalendultem, szamomra pozitiv iranyba valtoztam, igy a kettonk ertekrendje is kozeledett. De gondolom ezt is kamunak fogod fel, de semmi gond, nagy szerencsedre nem jartal a cipomben :)
Sry az ekezetek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!