Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyott el a párom ilyen váratlanul, miért vágott így át, egyszerűen nem értem!?
Párommal egy évig voltunk együtt, nagyon szerettük egymást, terveztük a közös jövőt, boldogok voltunk. Őt is megszerette az én családom és én is azt éreztem, elfogad a családja, szeretnek. Az összeköltözést terveztük, már majdnem minden részletet megbeszéltünk, mikor jött egy fordulat és mindenféle kifogást talált az összeköltözésre, majd egyszerűen eltűnt, az üzeneteimre nem válaszolt, a telefont is alig vette fel. Semmi magyarázatot nem adott arra, hogy mi történt. Gyakorlatilag nem is szakított velem, csak így akarta a tudtomra hozni, hogy vége van. Nem bírom feldolgozni, egyszerűen nem értem, hogy miért nem állt oda elém és mondta meg, hogy vége van?
Úgy érzem, hogy nem lett lezárva rendesen és azóta nem bírok enni, aludni, létezni.
Nem vagyunk már fiatalok, mindketten harmincon felüliek, pont ezért nem értem, miért viselkedett ilyen gyerekesen?
Oh, de rég történt 😀
Akkor nagyon fájt, ma már pontosan tudom, hogy nem véletlen történt így, ahogyan történt. Az élet sok mindenre megtanít minket és a legtöbb lecke borzasztóan fájdalmas, de később, amikor az igazán jó dolgok érkeznek meg az életünkbe, akkor ezeknek a fájdalmaknak köszönhetően tudjuk igazán értékelni azt, amire nem hiába vártunk ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!