Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, viszonylagos rendeződés. Hogyan tovább? Bővebben lent
Először is meleg vagyok. Ez most nem mellékes a kérdés szempontjából. Kérném, hogy a gúnyolódó homofóbok ne kezdjenek bántó megjegyzéseket írni, mert egyrészt unalmas már, másrészt töröltetni fogom úgyis a hozzászólást. Köszönöm!
Akkor kezdem:
4 évvel ezelőtt megismertem valakit. Hosszú ideig csak barátkoztunk. 2 évig nem is találkoztunk direktben, hanem csak a buszon, vagy utcán történő összefutásnak lett a vége egy beülős egész estés beszélgetés. Aztán 2 év után ez változni kezdett. Sor került az első megbeszélt találkozóra, de amikor a vonzalom téma szóba jött, mindig hárítottunk. Végül mégis összejöttünk és csodálatos fél év következett. olyan meghitt pillanatokat éltünk át, ami sajnos nem túl gyakori és egyszer fordulhat elő az életben valakivel.
Nagyobb részletekbe nem mennék most bele. A szakításunkhoz ugranék....
Félreértett valamit, elhagyott.... FB letiltás stb...
Egy évig abban a hitben éltem, hogy olyasmit gondol rólam ami nem igaz. Aztán egy év elteltével írtam neki a szülinapján. Legnagyobb meglepetésemre reagált, méghozzá olyasmit amire nem számítottam. Azt írta épp eszében voltam neki is. Teltek a napok, hónapok, alkalmanként sms váltások pl Karácsonykor... Aztán egyszer ujra találkoztunk. Szembejött az utcán.. ki sem kerülhettem volna, mert egy kanyarnál jött majdnem nekem. Ekkor szomorúságot láttam a szemében és örömöt, beszélni próbált, de én integettem neki és eljöttem... Nagyon felkavart az egész. Utána írt sms-t, hogy örült, hogy látott. Aztán jött egy újabb összefutás, de hasonlóan reagáltam és utána azt írta nem gondolta hogy ennyire gyűlölöm. Megírtam neki, hogy nem erről van szó, csak felkavar amikor látom. Erre azt írta szerinte beszélnünk kellene, én erre azt, hogy oké. Nem jelentkezett.... Bő egy hónapja ismét megláttam őt.. pont azon a helyen ahol csókolóztunk. Ő is meglátott, de mindketten családdal voltunk és mi elkanyarodtunk. Integettünk egymásnak és közben végig nem vettük le egymásról a szemünket. megint azt a vágyat láttam a szemében, mint amikor még együtt voltunk. Ezután a találkozás után nem került sor sms váltásra.
Én még mindig szerelmes vagyok belé, de nem tudom lehet-e még jövőnk, illetve ő mit érez még irántam. Nemrég egyik ismerősömtől nem túl jó híreket kaptam. Van ugyanis egy ismerőse, akiről tudja, hogy meleg és közös fotókat posztolgat exemről. Igaz nemcsak kettesben vannak rajta, szóval kétértelmű a dolog... Nem tudhatom van is e valami köztük...
Illetve ez a meleg srác kitette egy éve, hogy kapcsolatban... exem pedig hozzászolt, annyit hogy gratulálok :D ilyen vigyor jellel utána. Sokan mások is hozzászóltak ugyanígy, de attólmég lehet hogy exem az uj párja... exemből kinézem, hogy annak ellenére, hogy rola van szó, mégis hozzászól ilyesmit... Egymás profilképet sorra belájkolták....
Én pedig össze vagyok zavarodva... Felkavart, hogy esetleg már szerelmes valaki másba, de még ez is kétértelmű, hiszen lehetnek barátok is. Ha pedig mégis járnak, nincs garancia arra, hogy hosszútávú is lesz és egy napon ne kaphatnám vissza.
Zárásnak még ott van az a nézése, ahogyan bámult végig amíg elmentem a közelében. Minden belemagyarázás nélkül állítom, hogy akkor nézett így rám legutóbb, amikor még együtt voltunk.
Jelenleg én nem tudnék megnyílni másnak.. sőt, így már szerintem senki másnak nem tudnék. Illetve ha még szingli lenne, jelenleg nem akarnék még vele ujra összejönni. Mert először ujra egymásra kéne találnunk és a jelenlegi életvitelembe nem férne bele. Amikor jártunk, akkor ő volt az első és hanyagoltam minden mást.. Most viszont olyan élethelyzetben vagyok, hogy nagyon oda kell magam tenni, mert a jövőbeli karrierem és lakásom forog kockán. (részletekbe nem mennék bele)
szóval nagyon összetett a helyzet, amint olvashattátok... Részemről még ez szerelem és később újra össze is jönnék vele. Részéről viszont kétszeresen is kétértelmű a dolog. mert egyrészt nem tudom mit érez még irántam és azt sem , hogy az a fiú télleg a párja-e.
A homik olyan romik :DD Bárcsak egy hetero pasi is ilyen gondolkodású lenne. :D
A kérdésre visszatérve, ezt úgy gondolom tisztázni kellene. Nem értem, hogy ha foglalkoztat a dolog, akkor miért lépsz le gyorsan, ha összefuttok. Nyilván ő is nyitott egy beszélgetésre, erről jeleket adott, illetve említette is korábban. Legalább rendezhetnétek a dolgokat. Keresd fel te! :)
Szerintem is keresd fel, mert a kérdésben csak találgatások vannak, amikre csak ő tehet pontot. Írj rá, hogy beszélni szeretett volna, vártad a jelentkezését, de szeretnéd tudni, hogy aktuális-e még a dolog.
Egymás idejét pedig nem hiszdm, hogy 100%-osan ki kéne tölteni, és minden mást alárendelni. Ha alakulna valami, elmondhatnád, milyen helyzetben vagy munkaügyileg, és megbeszélhetnétek valami kompromisszumot.
Szóval, hajrá, lépj ki a bizonytalanságból! Aztán sok sikert! :)
Hamarosan jön a szülinapja. Írok neki, aztán meglátjuk.
Jelen pillanatban én azt érzem az a srác a párja, viszont irántam sem közömbös és vonzónak tart. Ha valóban ez a szitu, nem tudom elegendő lesz-e ahhoz, hogy egy nap még összejöjjünk..
Ez a történet olyan, mint valami romantikus hollywoodi sztori. Az utcán lelassul minden körülöttetek és a kettőtök tekintete összetalálkozik és némán beszélget :).
Nem kerülgetném a forró kását. Egyszerűen leülnék vele beszélni és nem várnék még 50 évet a találkozásig. Mindenki elmondja a véleményét, elképzelését, majd meglátjátok, mi legyen. Mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!