Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetnék, hogy segítsek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Mit tehetnék, hogy segítsek?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem mert "bulizni és élni akart",meg kinézett egy csajt is. A csaj csak szivatta, az emberek akikkel próbált barátkozni elutasították. Azóta olyanokat mondd hogy nem boldog stb. Nem szereti senki és féltem mert eleve vannak pszichés gondjai,öngyi hajlama. Senki sem törődik vele. Nem az én dolgom de seg8teni akarok neki mert ezt azért nem érdemli. De velem sem beszél,senkivel mert azt mondja ő egy selejt és kár élnie.

Már szóltam egyszer a szüleinek de nem foglalkoztak vele.

2016. szept. 13. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Kinézett egy csajt és elhagyott. Szerintem innentől nem a te dolgod főleg úgy, hogy nem is kell neki a segítséged.

Jegyezz meg egy hasznos mondatot: az embereket nem lehet megmenteni, ha nem akarják.

21/L

2016. szept. 13. 19:25
 2/3 A kérdező kommentje:
De hát mégsem hagyhatom ha olyat mondott hogy megöli magát és azt is el tudja képzelnu hogy másokat is...
2016. szept. 13. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a te dolgod, ő hagyott ott! Mindenki egye meg azt amit megfőzött! Te ott voltál neki, szeretted, de mégse kellettél neki, most meg sajnáltatja magát, hogy senki se szereti.. aki nem becsüli meg azt amilye van, az meg is érdemli! R.h*dt sz@*r ember a barátod, ráadásul még ilyen hajlamai is vannak. Ha öngyilkos lesz, legyen.. baromira nem a te problémád, amikor elvileg már nincs köztetek semmi.. ha meg közveszélyes, akkor rendőrt kell hívni rá.. Tényleg egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az emberek miért hagyják magukat semmibe venni, meghogy más lelki szemetesládája legyen. Nem a te feladatod rendbehozni az életét, hanem az övé! Felnőtt ember elviekben, nem? Szakított veled, ugye? Akkor meg mi a f..szért foglalkozol még vele?
2016. szept. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!