Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárnátok le egy "viszonyt" anélkül, hogy a kedves harmadik ne akarja (ne tudja) a meglevő kapcsolatot szétrontani?
Figyelt kérdés
Megegyeztünk az elején, hogy csak kalandot akartunk, de a harmadik fél már többet akar, én meg nem (még ha jó is vele lenni). Félek, nehogy megmakacsolja magát, és megpróbáljon elválasztani a páromtól.
F27
2016. szept. 10. 17:41
11/19 Noren1989 válasza:
Nem értem a lepontozást.....egyedül a halott ember nem beszél. Apukám, amikor belementél ebbe, akkor buktad a párod. Egy dühös nő (tegyük fel a szeretőd...) pikkpakk tönkre tudja vágni az életedet.
12/19 anonim válasza:
Bár elmondaná... Mégis mit vártál? Semmivel sem vagy jobb a barátnődnél, ne hidd. Akkor is joga lrnne tudni. Amúgy meg a megcsalás nem véletlen. Itt az élő példa. Lehet folytatni, de az már nem kapcsolat.
13/19 Szergej55 válasza:
Ha már simlis voltál, legalább bukj meg úriember módjára.
14/19 anonim válasza:
Hatos vagyok. Ilyenbe bele mész, akkor nem szerelemből teszed. Tisztázni a másikkal, mit is akarsz. Párja van a nőnek, általában ő sem akar többet pár pásztoróránál. Egyedül álló nőnél, sokszor, kialakul az érzelmi kötődés. Ezt észre lehet venni mikor kezdődik. Olyankor jobb bunkónak lenni nagyon. Akkor ő fog elküldeni. Te akarod lezárni szépen, azt már nem igazán hagyják. Mivel rendes, jó pasi vagy és kellesz neki minden áron. Olyankor mennek és borítanak mindent.
15/19 anonim válasza:
Ja és amúgy... Hogyan lehetne titeket elválasztani? Ő csalt, te csaltad... Közöttetek már rég nincs semmi. Nincs mit elválasztani. Két össze nem tartozó, egymást őszintén nem szerető, nem tisztelő ember vagytok. Csak mondjátok hogy jártok, de ennyi. Ez nem kapcsolat.
16/19 anonim válasza:
Amikor félrekeféltél, ezt a kockázatot is vállaltad.Szóval pénztártól való távozás után nincs reklamáció.
17/19 anonim válasza:
Elmondod te, hogy félreléptél.
Nagyobb az esély, hogy megbocsájt, főleg hő se ártatlan, és azt te megbocsájtottad.
A szerető utána már tehetetlen.
18/19 anonim válasza:
Alap h szingli novel nem kezdunk. En teloszamot cserelnek, a cimed remeljuk nem tudja de a no meg Igy is bekavarhat. Van bizonyiteka? Mert ha nincs akkor tagadni kell Es ennyi.
19/19 A kérdező kommentje:
#10. Nem bosszú, nem ez a cél, csak úgymond ezért engedtem meg magamnak ezt.
#18. Nem volt szingli, széteső kapcsolata volt/van.
Jelenleg nem tűnik úgy, hogy bekavar, tudja, hogy ezzel nem kap meg úgyse. De jobb előre gondolkozni (jóó, tudom, előre gondolkozni az elején lett volna, persze, tudom, most nem ez a téma :p )
2016. szept. 11. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!