Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felszínes gáz dolog lenne ha a barátnőmmel a kis melle miatt szakítanék? Ti is ezt tennétek?
mit számít, hogy mi felszínesnek tartunk-e érte, hogy a kis mellek miatt szakítanál a barátnőddel? mit számít, hogy mi mit tennénk? attól, hogy nekünk nem tetszik, ami alapján te döntesz, attól neked még fontos marad a mellméret és nem vagy miatta boldog a csajjal. ettől meg ő se lesz boldog.
szerintem felszínes és rosssz szempont ez alapján megítélni egy nőt és ezalapján szakítani valakivel, de ettől még ha ettől jobban érzed magad, mint most, akkor tedd meg. szerintem se használsz vele a csajnak, ha megmondod az okát.
én férfi létemre nem a mellméretet és általában nem a külsőt tartom a legfontosabbnak, hanem azt, hogy jól kijöjjek egy nővel, legyen összhang, közös téma, harmónia. persze kell az is, hogy tetsszen, de ez sok féle dologban megnyilvánulhat és akár szépséghibák is képesek tetszeni egy nőn. nekem például kifejezetten sokkal jobban tetszenek a kis mellek, úgyhogy küldd nyugodtan hozzám a csajt, majd megvígasztalom!
,-))
kötve hiszem hogy talál jobbat
még szerencse hogy ilyen kis szerény vagy. csak aztán le ne nézz az ego szintedről az iq szintedre, mert még a végén megszédülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!