Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon felszínes gáz dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felszínes gáz dolog lenne ha a barátnőmmel a kis melle miatt szakítanék? Ti is ezt tennétek?

Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok egy átlagos arcú vékony lányt akinek sajnos eléggé kis melle van. Nézem a többi lányt és bizony nála mindenkinél nagyobb melle van. Nem tudom de ez fontos szerintem. Most emiatt dobjam ki? Mondjam meg neki az okot?
2016. szept. 9. 07:01
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
7. Mind te szoktál GyK-t olvasni? Vannak férfi barátaid? Most nem a kiéhezett lúzerekre gondolok akiknek mindegy hanem a férfiakra. Hány olyan kérdés van kitéve hogy nagymellű csinos nők tetszenek stb.. Igenis nekünk jóval szűkebb a réteg. Egy nőhöz ha normális vagy magabiztos vagy és határozott simán összejön veled....
2016. szept. 9. 07:24
 12/60 anonim ***** válasza:
89%
nyomd már el magad te ostobaság
2016. szept. 9. 07:29
 13/60 A kérdező kommentje:

Tessék hetes ajánlom figyelmedbe a cikket...

theworldofildiko.wordpress.com/2016/08/23/ferfiak-dogoljetek/

14/60 anonim ***** válasza:
86%

7. vagyok:

95C-s mellem van.

És ennyi ésszel nekem aztán teperhetnél, röhögve hajtanálak el a bús pi.csába.

Ha neked ennyire fontos, írtuk már, hogy szakíts vele. Senki sem kötelez, hogy vele maradj, ha nem tetszik.

De PONT TE VAGY az a lúzer, aki olyan nővel jön össze, aki nem jön be neki, csak legyen valaki. Aztán meg sír, hogy kicsi a melle. Miért, mióta megismerted, annyit fogdostad, hogy elkopott? Vagy elve nem tetszett, de azért lejjebb adtad az igényeid, lúzerkém?

15/60 anonim ***** válasza:
100%
Minek jöttél vele össze? Mindegy ki az, fektessük meg alapon és utána dobjuk? Nekem is fontos pár külső méret, de aki nem olyan azzal nem is jöttem össze soha. Nem bunkón, szépen lépjél le.
2016. szept. 9. 07:30
 16/60 anonim ***** válasza:
88%
Már egyáltalán az gáz volt, hogy összejöttél vele, ha nem tetszik. Gondolom, te is az a fajta lúzer lehetsz, akinek már viszketett a farka, ezért "lejjebb adta az igényeit", oszt' bőg, hogy másnak miért jár a Pamela Anderson...
2016. szept. 9. 07:31
 17/60 A kérdező kommentje:
Push upja volt.. Melltartó nélkül más volt....
2016. szept. 9. 07:33
 18/60 anonim ***** válasza:
85%
f_szom a füledbe
2016. szept. 9. 07:35
 19/60 anonim ***** válasza:
85%

Igen,egy felszínes kötsög vagy,aki még egy épkézláb mondatot sem bír leírni,mert fogalma sincs,hogyan használjuk a toldalékokat és a ragokat helyesen.

Jobb lesz a nődnek nélküled! De már biztosan szakítani akart veled a kicsi pöts.öd miatt! :-D

2016. szept. 9. 07:41
 20/60 anonim ***** válasza:
100%

Szóval neked a melle a lényeg. Remélem találsz majd egy

nagymellű nőt, aki majd pár akció után majd elmondja a

szemedbe, hogy a gyűrűsujját többre tartja, mint amit

te az ágyban nyújtottál. Nem kicsit lenne megalázó, ugye?

Aztán sírva imádkozod vissza ezt a lányt :)

2016. szept. 9. 07:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!