Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felszínes gáz dolog lenne ha a barátnőmmel a kis melle miatt szakítanék? Ti is ezt tennétek?
Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok egy átlagos arcú vékony lányt akinek sajnos eléggé kis melle van. Nézem a többi lányt és bizony nála mindenkinél nagyobb melle van. Nem tudom de ez fontos szerintem. Most emiatt dobjam ki? Mondjam meg neki az okot?2016. szept. 9. 07:01
21/60 anonim válasza:
"push-upja volt" ha push uppal tudott rajta igazítani akkor az nem kicsi legalábbis nekem. Nálam az a kicsi amelyiknek melltartó se kell. De akkor se értem miért jöttél vele össze. Ha push up melltartó volt rajta abból tudhattad volna, hogy kissebb lesz ha leveszi. És ez nem változtat a tényeken, hogy nem érdemled meg. Kívánom neked, hogy összejöjj egy akkora mellű csajjal akinek már akkora, hogy nem tudsz vele mit kezdeni. Majd visszasírod még ezt a lányt akinek szép feszes mellei vannak. És mielőtt bárki is nekem esne, nálam a mellméret a legutolsó szempont egy nőnél.
22/60 anonim válasza:
Próbáld ki a Zalatnay Sarolta nagyságú mellet.Abba még bele is tudsz fulladni.
23/60 A kérdező kommentje:
22. Köszi voltam már olyan növel jó volt, illetve a szex nagyon jól megy köszi.....szép nagy mérettel vagyok megáldva.
2016. szept. 9. 07:55
24/60 anonim válasza:
Persze,ide tipikusan a vastag,nagyfszú pasik járnak önigazolást keresni...:-D
Na,menj,mindjárt becsöngetnek!
25/60 A kérdező kommentje:
16 cm szerintem nem kicsi
2016. szept. 9. 08:01
26/60 anonim válasza:
Dehogy jövök össze valakivel csak azért mert magabiztos. Első sorban a külső a döntő, tudom itt a nők nem ezt szokták írni, de általában így van. A személyiség akkor érdekes, miután a külső megtetszett. A férfiak viszont alapból nyitottak majdnem minden minimum átlagos kinézetű lánnyal történő ismerkedésre.
27/60 anonim válasza:
Kérdező fogd már pár a pofád,undorító vagy,az ilyeneket mint Te kellene halálra taposni,rugdosni!
29/60 anonim válasza:
Igen, az, de ő is szakítana veled, ha pl. kicsi lenne a farkad.
30/60 anonim válasza:
Ahogy írták éjjel, 16 centi ázsiában már szörnyetegnek számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!