Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van hasonló sztoritok, vagy tapasztalat, ahogyan sajnos én jártam? (többi lent)
Figyelt kérdés
Több évig jártam a pasimmal, és bár nem volt mindenben tökéletes a kapcsolatunk, de azért nagyon jó volt vele.(sok szenvedély, közös humor,stb.) Én egy divatos, igényes nő vagyok, mint pl. Lola vagy Radics Gigi, de semmiképpen sem ku...ás. Ha csak egy üresfejű cicababa lennék, megérteném az exem nézeteit,hogy nem minden a külső, de pár éve volt egy mélypontja, én segítettem ki belőle, és mindig azon voltam, hogy segítsek neki lelkileg is, ne csak a szex legyen köztünk! Ennek dacára 1 évvel ezelőtt lecserélt engem egy roma nőre, aki ráadásul kb. olyan kaliberű, mint VV Szandika, bár nem plasztik, de öregecske,talán idősebb is az exemnél, piercing,igénytelen ruhák stb. Hát gondolom nem kell bemutatnom ezt a fajt.... Már semmi esély a kapcsinkra, annyira komoly ez az ügy a másikkal, csak nem értem őt, miért... Hiszen egy izmos, jól öltözött srác, jobbat is kaphatna, még akkor is, ha nem engem akar, és így nagyon nehéz feldolgozni, hogy vége. Kerültetek már ilyen méltatlan helyzetbe vagy csak én lennék ilyen extra peches?2016. aug. 30. 11:09
31/32 anonim válasza:
Aperitifnek küldött privátja után már 100% biztos vagyok abban, amit eddig is sejtettem: Frau Tschudin visszatért. Ő egy depressziós exprosti, akit Svájcban az egyik kuncsaftja feleségül vett, azóta minden magyar fórumot teleokádta már azzal a nézetével, hogy őt Magyarországon azért dobták mindig, mert ő karcsú és szép, és ezeknek a magyar kutyáknak csak a ronda, dagadt nők kellenek. Az a felismerés, hogy azért nem vették őt komolyan, mert egy prostituált, az nem jutott el az agyáig.
32/32 A kérdező kommentje:
Szóval ő a zaklató? Nem hallottam még róla. Én nem küldtem rá senkire, annak ellenére hogy nem értek egyet minden válasszal...
2016. aug. 30. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!