Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van hasonló sztoritok, vagy tapasztalat, ahogyan sajnos én jártam? (többi lent)
Figyelt kérdés
Több évig jártam a pasimmal, és bár nem volt mindenben tökéletes a kapcsolatunk, de azért nagyon jó volt vele.(sok szenvedély, közös humor,stb.) Én egy divatos, igényes nő vagyok, mint pl. Lola vagy Radics Gigi, de semmiképpen sem ku...ás. Ha csak egy üresfejű cicababa lennék, megérteném az exem nézeteit,hogy nem minden a külső, de pár éve volt egy mélypontja, én segítettem ki belőle, és mindig azon voltam, hogy segítsek neki lelkileg is, ne csak a szex legyen köztünk! Ennek dacára 1 évvel ezelőtt lecserélt engem egy roma nőre, aki ráadásul kb. olyan kaliberű, mint VV Szandika, bár nem plasztik, de öregecske,talán idősebb is az exemnél, piercing,igénytelen ruhák stb. Hát gondolom nem kell bemutatnom ezt a fajt.... Már semmi esély a kapcsinkra, annyira komoly ez az ügy a másikkal, csak nem értem őt, miért... Hiszen egy izmos, jól öltözött srác, jobbat is kaphatna, még akkor is, ha nem engem akar, és így nagyon nehéz feldolgozni, hogy vége. Kerültetek már ilyen méltatlan helyzetbe vagy csak én lennék ilyen extra peches?2016. aug. 30. 11:09
21/32 aperitif válasza:
Kedves kérdező, ezt írtam: "annak a felhasználónak, aki priviben..." Szóval egy szóval sem írtam, hogy te voltál, de hogy valaki volt, az biztos.
22/32 anonim válasza:
Aperitif, en is kaptam kulturalt hangvetelu privit :)
23/32 A kérdező kommentje:
Akkor jó, nehogy már az legyen, hogy milyen trágár vagyok:) Csekkoltam.
2016. aug. 30. 14:01
24/32 aperitif válasza:
22#, valaki itt nagyon frusztrált :)
Kérdező, fátylat rá!
Egyébként tényleg nehezen feldolgozható, ha valakit lecserélnek egy olyannal, aki kevésbé jó abban, ami a lecserélt erőssége. Egy szép nőnek fájó, ha csúnyábbra cserélik, egy házias nőnek az, ha lomposra, egy okosnak meg az, ha butábbra. Ezzel nincs mit tenni, tudomásul kell vennünk, hogy a cserélőnek más a prioritása. Hiába vagyok én szép, de trehány, ha ő háziast szeretne, vagy hiába vagyok okos, ámde töltött zokni, ha neki karcsú, magas kell.
25/32 A kérdező kommentje:
Igazából sosem indokolta meg az illető, hogy mi baja velem, ezért nehéz őt megértenem. Ráadásul mindig azzal jött, ha vitáztunk, hogy én mindig másztam rá, volt ugyan olyan, hogy a szakítás után kértem, mégis csak folytassuk, nem jó ez így, de nem egy esetben ő jelentkezett nálam a lezárt kapcsolat után, ergo nemigen lehettem közömbös számára... Fogalmam sincs, mi hajtja az új nőhöz, mivel sem ezt nem akarja elmondani, sem azt, hogy velünk mi volt a baj!
2016. aug. 30. 14:27
26/32 anonim válasza:
Tök mindegy szerintem, mi hajtja hozzá. Lépj tovább. Ez már nem a te ügyed.
27/32 A kérdező kommentje:
Bár tovább léphetnék! Ezt akarom, de négy év nagy idő..kb. eddig voltam vele, és néha nagyon fáj az egész. Jó lenne ha sikerülne, nem tudom, másnak hogyan megy.
2016. aug. 30. 14:42
28/32 anonim válasza:
Ne foglalkozz se vele, se a nővel, se azzal, hogy összehasonlítod magatokat. Menj szórakozni a barátaiddal, és ismerkedj új férfiakkal. Idővel jobb lesz.
29/32 A kérdező kommentje:
No épp ez a baj, hogy a barátaim vagy házasok, vagy külföldön vannak már, a többség, nekem nem könnyű ismerkednem, nincs hol. Max. a társkeresők:)
2016. aug. 30. 14:54
30/32 Sunshinedoll válasza:
Az eszedbe se jutott, hogy VVSzandika hasonmásnak léteznek mondjuk EMBERI ÉRTÉKEI? Vagy neked az emberi érték kimerül abban, hogy valakinek sz-r ízlése van? Hiába vagy te Radics Gigi, ha nem működik valami miatt, akkor nem működik. Az pedig a Szandikában meg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!