Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van hasonló sztoritok, vagy tapasztalat, ahogyan sajnos én jártam? (többi lent)
"Elkeserítő olykor a pasik taplósága!"
Már elnézést, de miért lenne tapló az a pasi, aki inkább egy kevésbé fullos nőt választ, ha azzal jobban kijön? Mi ebben a taplóság?
"Én egy divatos, igényes nő vagyok, mint pl. Lola vagy Radics Gigi"
"Hát gondolom nem kell bemutatnom ezt a fajt..."
Még jó, hogy Radics Gigi is cigány.
Látod, ezért nem kell általánosítani.
Ez egy nagyon tanulságos sztori arról, hogy a pasikat nem csak a külső érdekli. Nagyon szép, hogy a kérdező hölgy ennyit bír írni a saját öltözködéséről és külsejéről, illetve az új nőéről. Mintha az összes többi nem is számítanak :DDD
Csak röhögni lehet az ilyenen, aki azért nyafog, hogy egy csúnyábbért elhagyták. Pont olyan buta, igénytelen némber, mint az a másik volt, aki azon kattogott, hogy a pasija inkább reggelizni akarna vele, és nem hagyja sminkelni.
Lehet, hogy kérdező is jobban szereti a saját tükörképét, mint a pasiját, az új nőnél meg ez fordítva van. A férfiember meg olyan egyszerű lény, hogy többre tart egy kellemes társaságot, mint egy üres fejű/lelkű barbit.
Ja, és hogy nem vagy üres fejű cicababa? Akkor honnan tudod, ki az a VV Szandika, mert pl. én ilyeneket nem ismerek, ilyen sz..rokat nem nézek a tévében, olyan újságra meg nem pazarlom az idő, ami ilyenekkel foglalkozik. Meg ha igényes lennél, akkor nem így beszélnél, hogy "kapcsink".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!