Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nektek van hasonló sztoritok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van hasonló sztoritok, vagy tapasztalat, ahogyan sajnos én jártam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Több évig jártam a pasimmal, és bár nem volt mindenben tökéletes a kapcsolatunk, de azért nagyon jó volt vele.(sok szenvedély, közös humor,stb.) Én egy divatos, igényes nő vagyok, mint pl. Lola vagy Radics Gigi, de semmiképpen sem ku...ás. Ha csak egy üresfejű cicababa lennék, megérteném az exem nézeteit,hogy nem minden a külső, de pár éve volt egy mélypontja, én segítettem ki belőle, és mindig azon voltam, hogy segítsek neki lelkileg is, ne csak a szex legyen köztünk! Ennek dacára 1 évvel ezelőtt lecserélt engem egy roma nőre, aki ráadásul kb. olyan kaliberű, mint VV Szandika, bár nem plasztik, de öregecske,talán idősebb is az exemnél, piercing,igénytelen ruhák stb. Hát gondolom nem kell bemutatnom ezt a fajt.... Már semmi esély a kapcsinkra, annyira komoly ez az ügy a másikkal, csak nem értem őt, miért... Hiszen egy izmos, jól öltözött srác, jobbat is kaphatna, még akkor is, ha nem engem akar, és így nagyon nehéz feldolgozni, hogy vége. Kerültetek már ilyen méltatlan helyzetbe vagy csak én lennék ilyen extra peches?

2016. aug. 30. 11:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt nem tudod befolyásolni. Az én exem is lecserélte egy nála 10 évvel idősebb nővel és aki úgy néz ki mint egy boszorkány... És nem ellenszenvből mondom, de mindenki le volt döbbenve, h utánam egy ilyen nőt akart... Erre nem tudsz magyarázatot találni, ha csak ő nem mondja meg mi volt a baj. Állítólag az én exem -a haverjai szerint- azért szakított velem, mert h ha megyek egyetemre akkor úgyis megcsalom :D
2016. aug. 30. 12:04
 12/32 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú:(( Biztos elkeseredett volt a középvezető hölgy is, remélem kiheveri majd! Elkeserítő olykor a pasik taplósága!
2016. aug. 30. 12:04
 13/32 aperitif ***** válasza:
78%

"Elkeserítő olykor a pasik taplósága!"

Már elnézést, de miért lenne tapló az a pasi, aki inkább egy kevésbé fullos nőt választ, ha azzal jobban kijön? Mi ebben a taplóság?

2016. aug. 30. 12:10
 14/32 anonim ***** válasza:

"Én egy divatos, igényes nő vagyok, mint pl. Lola vagy Radics Gigi"

"Hát gondolom nem kell bemutatnom ezt a fajt..."

Még jó, hogy Radics Gigi is cigány.

Látod, ezért nem kell általánosítani.

2016. aug. 30. 12:21
 15/32 anonim ***** válasza:
Anno nagyon kijöttem egy cserediákkal,mindig a nyakamba borult,ha találkoztunk.Amikor a randi el nem jövetel után 2 héttel egy krumpliorrú,tésztaképű nővel pózerkodott,leesett az állam.Nem vagyok fejre egy Eva Mendes,alakra Emily Ratakowsky,de annál a csajnál nekem szebb arcom van-az orrom biztos,hogy szebb-. Kicsit nehéz volt felfogni eleinte,hogy egy olyan csajon csüng,de végül elfogadtam,bár könnyebb lett volna,ha utánam valami jobb csajt szed össze.
2016. aug. 30. 12:42
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy nagyon tanulságos sztori arról, hogy a pasikat nem csak a külső érdekli. Nagyon szép, hogy a kérdező hölgy ennyit bír írni a saját öltözködéséről és külsejéről, illetve az új nőéről. Mintha az összes többi nem is számítanak :DDD

Csak röhögni lehet az ilyenen, aki azért nyafog, hogy egy csúnyábbért elhagyták. Pont olyan buta, igénytelen némber, mint az a másik volt, aki azon kattogott, hogy a pasija inkább reggelizni akarna vele, és nem hagyja sminkelni.

Lehet, hogy kérdező is jobban szereti a saját tükörképét, mint a pasiját, az új nőnél meg ez fordítva van. A férfiember meg olyan egyszerű lény, hogy többre tart egy kellemes társaságot, mint egy üres fejű/lelkű barbit.

Ja, és hogy nem vagy üres fejű cicababa? Akkor honnan tudod, ki az a VV Szandika, mert pl. én ilyeneket nem ismerek, ilyen sz..rokat nem nézek a tévében, olyan újságra meg nem pazarlom az idő, ami ilyenekkel foglalkozik. Meg ha igényes lennél, akkor nem így beszélnél, hogy "kapcsink".

2016. aug. 30. 12:59
 17/32 anonim ***** válasza:
Magyar pasiknak a ronda nő kell, szokd meg!
2016. aug. 30. 13:05
 18/32 A kérdező kommentje:
Jó, sajnálom, hogy csupán az összehasonlítások végett úgy tűnik, hogy beképzelt vagyok, de aki járt már a cipőmben, az úgyis megért, aki meg nem, és csak kárörvendeni tud mások bajának, gondjának az olyan is, már bocsi... Igaz, hogy Gigi roma, de emellett egy trendi, csinos nő, bocs ha nekem női szemmel bejön a stílusa. Nem írtam semmi olyat, hogy istennő lennék, stb., csak hogy igényes vagyok, de ezért gonosz lennék, hát sorry... Egyébként azt is kifejtettem, hogy nem azon van a hangsúly csak, hogy ki milyen, hanem én nagyon szerettem ezt a pasit, és igyekeztem sok mindenben a kedvében járni, ezért szó nincs arról, hogy csupán ez az egy zavar, hogy az új csaj milyen. Aki meg nem ért meg, kíváncsi lennék, hogy mit szólna, ha lelépne az aktuális pasija egy amolyan .... nővel, aki fűvel-fával... Ennyi.
2016. aug. 30. 13:09
 19/32 aperitif ***** válasza:
Innen üzenem annak a felhasználónak, aki priviben nemes egyszerűséggel tetves magyar kutyának nevezett, és fajtalanságra buzdított az édesanyámmal, hogy még egyetlen egy szép és rendes nőt nem dobtam el, és bár a szépségéről nem tudok meggyőződni, de a levele tükrében a rendessége hagy némi kívánni valót. Ha pasi lennék, biztos, hogy eldobnám az ilyen "rendes" nőket, bármennyire szépek is, akik ismeretlenül trágár üzeneteket küldözgetnek.
2016. aug. 30. 13:39
 20/32 A kérdező kommentje:
Gratu, egyáltalán nem szidtam az anyádat, semmi trágárt nem írtam, és csak mert nem vagyok szimpi, rágalmazol!Az ilyen hazug embereket imádhatják az ismerőseik is...
2016. aug. 30. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!