Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért oda vitte a nőjét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért oda vitte a nőjét nyaralni, ahova mi szerettünk volna elmenni annó?

Figyelt kérdés

Pár hónapja, még nyalt nekem, hogy megbánt mindent. Majd benyögte, hogy "komoly"(pár hónapos) kapcsolata van. Mielőtt megszakítottam vele minden kapcsolatot, még elmesélte.. Azóta nem keressük egymást. Tényleg bánja, és a nőben engem keres? Vagy csak a bizonyos kést akarta bennem megforgatni?

29N

2016. aug. 28. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egyik se? Attól még ugyanúgy elakarhatott menni arra a helyre tőled függetlenül.
2016. aug. 28. 01:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a világ nem körülötted forog. abból, hogy bizonyos dolgok rosszul esnek, még nem következik, hogy azokat direkt ellened csinálják.
2016. aug. 28. 01:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy csak el akart oda utazni. Pont.
2016. aug. 28. 06:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Lépj tovább! Semmi köze hozzád, hogy oda utazott.
2016. aug. 28. 07:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert amúgy is el akart oda menni és semmi köze hozzád. Ennyire nem kell, hogy fontosnak érezd magad, mert pótolható vagy.
2016. aug. 28. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért ment oda, mert tőled függetlenül el akart menni oda. Éli világát. Lesz.a.r téged, nyugi.
2016. aug. 28. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem volt más ötlete szerintem.
2016. aug. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!