Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vegyem rá, hogy ne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy ne a szüleivel menjünk nyaralni?

Figyelt kérdés
Mióta csak együtt vagyunk, a nászutat leszamitva, minden évben a szüleivel nyaraltunk egy tengerparti kempingben. Én nagyon utálom a kempingeket, ráadásul jövőre a másfél éves fiunk is jön velünk, nem való neki még a sátorosdi. Vhogy finoman szeretném rávenni a férjemet, hogy jövőre egy bababarátabb helyre utazzunk...
2016. aug. 16. 09:03
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Látom egy idiótához mentél férjhez és semmibe sincs beleszólásod. Grat.
2016. aug. 16. 09:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy megmondod neki.Lásd, a kommunikáció csodára képes.Én nem mennék nyaralni a szülőkkel, amikor a saját családommal is lehetne.
2016. aug. 16. 09:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így elmondod neki. Gondolom érdekli, hogy a nyaralást te is élvezd. Ha ez nála nem szempont, én biztosan benyögném, hogy ő mehet, de nélkülünk. Ha szívesebben van anyukáékkal, mint veled/veletek, akkor mehet külön.

De néma gyereknek... Lehet, hogy ő azt hiszi, hogy te is szeretsz odamenni, ha eddig sose szóltál.

2016. aug. 16. 09:13
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem ertem mi bajod van a kempinggel, szerintem kiraly. Gyereknek is jobb ha megszokja, es nem csak a luxus kell neki. Az mondjuk gaz, hogy anyosek is ott csapatjak, de legalabb le tudjatok passzolni a lurkot, ha kozos programot csinalnatok a betahimmel.
2016. aug. 16. 09:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rávenni kell, mondd meg neki, hogy nem akarsz így menni. Ha eddig is utáltad a kempinget, nem értem miért mentek minden évben oda. Én mondjuk ezt a kapcsolat elején tisztáznám, hogy a nyaralás csak kettőnkről szól, nem a családjával, nem vagyok hajlandó velük menni.
2016. aug. 16. 09:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

kinyitod a szád és beszélsz.

persze ha anyósék fizetik akkor ...

2016. aug. 16. 09:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Én már mondtam, hogy nekem nem ez az ideális nyaralás, de ő és a családja már 20 eve minden nyaron 3-4 hetet igy nyaralnak, a ferjemnek ez nagyon fontos, es bar beszeltunk mar rola, de nem szivesen megy a szulei nelkul... Eddig vhogy kibirtam, de a babaval mar nem tudom bevallalni. Nekem a kemping faraszto, kenyelmetlen. Egyebkent anyagilag jol allunk, megengedhetunk magunknak onallo nyaralast.
2016. aug. 16. 09:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

akkor megy a gyerekkel, te otthon.

aztán mentek családosan is: apa+anya+gyerek

ha nem akar, akkor gyerekkel elmész kettesben valahova

2016. aug. 16. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kompromisszum?

Mondjuk a 3-4 hetbol Ti egy hetet mindannyian kempingeztek, ha a ferjednek ez annyira fontos (bar nem ertem miert annyira fontos, ha mar egyszer csaladja van..., igy a szulok is unokazhatnak, picit ti is pihentek, es mondjuk utananezhetsz hogy mennyibol lehet berelni pl ugyanabban a kempingben mobilhazat vagy fahazat, ami azert megsem sator. Esetleg a kemping mellett egy szallodat. (En megertelek, regen imadtam satrazni, meg a hangulatat is, de ahogy idosodom, egyre rosszabbul alszom a satorban. Ejjel fazom, minden hangra felebredek, reggel ajulasig melegem van... a derekam beall... Ma is szoktunk satrazni de max egy napra, masnap olyan vagyok, mint a mosott vegtermek, muszaj normalis agyban aludnom hogy kipihenjem magam.) Igy egy hetet egyutt nyaral a csalad, Ti pedig eljottok elobb, es utana atmentek mashova nyaralni, ami meg neked (meg a babanak) megfelelo.

Masfel eves gyerekkel en sem mennek kempingezni, a lanyom 2 volt amikor eloszor mentunk (de azt mar imadta, igaz csak egy ejszakara).

Ha mindenkeppen ragaszkodik a szulei kozelsegehez, akkor meg elgondolkodnek (mamapicifia effektus). Ez sosem lesz jobb csak rosszabb.

Tehat en felajanlanam a ket lehetoseget a ferjednek, ha nem hajlando, akkor kuldd el satrazni, te pedig foglalj a babaval magatoknak egy hotelszobat vagy appartmant valahol a kemping kozeleben. Erre mar csak eszbekap majd, hogy na akkor itt az ideje eldonteni, hogy a csaladjaval nyaral vagy a szulokkel.

2016. aug. 16. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha eddig is elnyomott nyaralás témában, akkor mit vársz. Neki kényelmes, te meg szívsz... Én a helyedben elmennék a kisfiúval kettesben és kész.
2016. aug. 16. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!