Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert allitotta at azonnal? Van valakije vagy ez csak "bosszu"?
Sziasztok.
A barátommal tegnap szakitottam.
Essig amikor vita volt köztünk, mindig Ő fenyegetett a szakitással, s bevallom én kértem bocsánatot mindig.
Szoval szerintem meg sem fordult a fejében hogy amig ő dolgozik én kicuccolok a bérelt lakásból.
Vegül mivel ujra ő sértett meg engem és hordott el mindennek igy erőt vettem magamon s Elköltöztem.
Amikor hazaért a munkábol hivott hogy hol vagyok hol vannak a cuccaim...mi ez.
Slmobdtam neki stb.
Egyik szavával azt mobdta hogy sajnálja és szeret.
A másik mondata az volt hogy már rég ezt kellett volna tenni hogy szakitunk.
Végül annyit kértem hogy csak a facebookot hagyja és ne állitson át semmit hisz nem akarok rögtön faggatozo embereket hogy minek mentünk szét stb. Semmi mást nem kértem. Csak ezt. Hogy ezzel várjunk még pár napot...
Azt mondta oké. Megigéri.
Ezután még irt messengeren hogy nálam van a lostaládakulcs..-meg egyéb ilyen hülyeségek.
Végül mondtam nemi hogyha ott akar maradni elfelejtheti.
Mivel én felmondom a lakást.
És joéjt kivántam neki.
Erre ő irta hogy elege van belőlem. Végre békénhagytam stb.
Majd látom hogy facen már EGYEDÜLÁLLO... Direkt kértem hogy hagyja picit...DE NEEEEEM.
Viszont az összes közös képünket meg fenthagyta.
Furának találom hogy nem egy face őrült...de azonnal átállitotta.
Nem hiszem el hogy
1) kértem h ne tegye még mert nem vagyok felkészülve a sok faggatozásra
2) nme hiszem el h ez a legelső ami fontos volt...
Mi ez a hirtelen " mutatom h egyedülállo vagyok?"
Ez a bosszu mert elhagytam s nem tud mivel visszavagni vagy máris ismerkedni akar....?
2évig voltunk együtt.
Ebböl szülökkel 7honapot kettesben6ot laktunk
Tobbszor kezet emelt ram. Illetve volt hogy osszerugdosott.
Innentol kezdve nem gondolom hogy azzal artottam hogy felmondtam a lakast. Hisz o maga akarta megtenni ugyanezt...
Mindig fenyegetett hogyha vita kozben nem fogom be akkr pofan..asz es megut...
Mindig en kertem bocsanatot.megalazkodtam elotte.
A kedveben jartam es ugy bantott ahogy tudott.
A megsertodesem s elkoltozesem oka pedig az volt hogy a szemembe mondta hogy k..rva vagyok. Miutan ezt 2x megismetelte majd a combomba rugott es kezet emelt ram...plusz orditva kozolte h takarodjak...nos ezekbutan ennnyi jart jekem szerintem.
Ha meg valoban ez tortent, akkor meg mi a fenet erdekel hogy mit tesz ki FB-on?
Kb senki nem fog vele foglalkozni. Ha meg valaki megis, akkor egyszeru : nem akarsz rola beszelni.
Ha igaz amit leirtal, akkor mar ezer eve ott kellett volna hagyjad, nemhogy meg kulon megkerni dolgokra.
Ne provokald, szuntesd meg vele a kapcsolatot, tiltsd le es orulj, hogy megszabadultal tole. Sosem fogsz tudni tovabblepni, ha folyton azt nezed, hogy mit csinal.
38/N voltam
Minden igaz. Egy csepp tulzas sincsen benne.
Nem allitom hogy en artatlan vagyok, mert nem.
Sot en is eldurvulok es en is tudok csunyan beszelni. Es elofordult hogy ezeket hasznaltam is vele szemben...
De meg csak hasonlokat sem mondtam neki amikkel o bantott engem.
Mindezek tetejebe ha O sertett meg engem akkor is EN bekuktem csak hogy ne nezzem az eletunt duhos fejet.
Olyan is volt hogy vitatkoztunk. Kicsit tulporogtem mire O kivette a hutobol a jeghideg 1literes vizet majd nyakonontott vele a nappaliban es kozolte hogy ha nekem ez kell akkor megerdemlem majd otthagyott es elment aludni
Plusz minden vita alkalmaval.vagy ha csak nem az volt amit O akart s ellent mertem mobdani akkor mobdta hogy agyatlan vagyok...bolond...ilyet barhol talal...
Mindig elhitette velem h ertektelen szemet vagyok es nelkule nem erek semmit. Mert ugyse talalok meg egy pasit aki engem elvisel...
Meg ne azert tartsam magam nagy nonek mert fozok ra naponta... Ezt barki megteszi neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!