Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derithetem ki hogy a páromnak van valakije?
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 15:35
1/17 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés. Engem is érdekelne.
Azt érzed, hogy van valakije?
2/17 anonim válasza:
Rákérdezel.
Követed.
Kémkedsz utána.
A barátainál rákérdezel.
Szakítasz vele, mert úgy egyébként is fenének vagy olyan emberrel kapcsolatban, akiben nem tudsz megbízni/akiben nem lehet megbízni.
3/17 A kérdező kommentje:
Általában tudom hogy kikkel beszél de nem szoktam megnézni a telefonját.Megkérdeztem a páromat hogy van e valakije erre azt mondta hogy nincs!
2016. aug. 9. 15:37
4/17 A kérdező kommentje:
Eljött hozzám de fura volt meg csúnyán is beszélt velem meg ideges volt mert nem szoltam neki hogy megyek nőgyogyaszatra és fáj vele a szex párhonapja és ugy érzi hogy miatta van eleinte kedves volt meg mondta akkor megoldjuk most nem akarja !
2016. aug. 9. 15:41
5/17 A kérdező kommentje:
De mikor eljött előző nap akkor is fura volt meg ideges Mielőtt mentem volna. Dokihoz!
2016. aug. 9. 15:43
6/17 anonim válasza:
Lehet még kellene néznem a telefonját dugiba. Ha nincs más megoldás.
7/17 A kérdező kommentje:
Egyszer kirakta hogy nézzem meg de akkor még töknormális volt nem adott rá okot !
2016. aug. 9. 15:51
8/17 A kérdező kommentje:
Mostanában nem szoktam megnézni de tegnap a teloja jelzett és meglepődött arcot vágott és megkérdeztem töle hogy kiirt erre csak annyit mondott hogy az időt nézte meg rosszul látta !
2016. aug. 9. 15:53
9/17 anonim válasza:
Tényleg jó tanácsokat adtok. Nekem, a telómba, zsebembe, tárcámba, kocsimba kotorászna a párom, onnantól nem lenne a párom. Én sem teszek ilyet.
Kérdező, amiket írsz, abból bármire lehet következtetni.
10/17 anonim válasza:
Le kell követni titokban,vagy nyomkövetőt rakni a ruhájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!